Philips Masa de calcat GC240/25, bumbac, multicolor

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masa de calcat GC240/25, bumbac, multicolor de la Philips

Calcare usoara a camasilor: sistemul unic ShoulderWing
Cu sistemul unic ShoulderWing, calcatul camasilor este mai usor ca niciodata. Acest sistem inovator permite calcatul camasilor fara a necesita prea multe rearanjari, ceea ce va permite sa economisiti timp si efort. Sistemul retractabil ShoulderWing poate fi deschis si inchis, in functie de tipul articolului care urmeaza a fi calcat.
Alunecare mai lina cu husa pentru masa cu mai multe straturi 
Husa pentru masa este realizata din bumbac 100% si este formata din straturi de burete si fetru. Aceasta combinatie asigura o suprafata de calcat confortabila si omogena.
Calcati mai mult: dimensiune XL a mesei 
Forma mesei Philips XL este ideala si pentru calcatul obiectelor mari, precum lenjeriile de pat si fetele de masa.
Tineti cablul la distanta: suport special pentru cablu 
Utilizati suportul pentru cablu pentru a tine la distanta cablul sau furtunul de abur. Cablul este ridicat de catre stalpul suportului de cablu, astfel incat acesta sa nu atinga articolul in timpul calcatului, eliminand astfel cutele noi pe partile deja calcate.
Agatati hainele dupa calcare: bara comoda pentru agatare
Nu trebuie sa mai cautati un loc pentru a va agata camasile proaspat calcate. Puteti agata hainele imediat dupa calcat pe bara comoda pentru agatat.
Tineti-va obiectele aproape: cos unic de depozitare 
Puteti utiliza cosul de depozitare pentru a pastra la indemana obiecte precum telefonul mobil, telecomanda televizorului sau obiectele de ajutor in timpul sesiunii de calcat.
Combinatie perfecta cu sisteme de calcat cu abur: tava XL pentru fier 
Tava pentru fier stabila si de dimensiuni foarte mari este ideala pentru sistemele de calcat cu abur. De asemenea, este rezistenta la caldura si poate fi utilizata in siguranta cu fiarele de calcat cu abur.
Proiectat pentru siguranta: siguranta pentru copii si pentru transport 
Siguranta pentru copii si pentru transport previne caderea accidentala a mesei in timpul calcatului si, de asemenea, mentine masa inchisa in timpul depozitarii.
 
 

Caracteristici generale

 

Tip produs Standard

Inaltime ajustabila 70 - 94 cm

Material cadru Metal

Culoare cadru Argintiu

Material husa Bumbac

Stil husa Imprimeu

Culoare husa Multicolor

Functii Suport fier de calcat

Husa antiumezeala

Lungime 120 cm

Latime 45 cm

Inaltime 70 cm-94 cm

Greutate 8.8 Kg

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.