Statie de calcat Philips Perfect Care Elite GC9622/20, 2400 W, talpa T-ionicGlide, 1.8 l, 400 g/min, albastru/argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Statie de calcat Philips Perfect Care Elite GC9622/20, 2400 W, talpa T-ionicGlide, 1.8 l, 400 g/min, albastru/argintiu de la Philips

Easy De-Calc Plus

Functia exclusiva Easy De-Calc Plus de la Philips asigura modalitatea ideala de a elimina calcarul si a extinde durata de viata a statiei de calcat cu abur. Fierul de calcat va reaminteste prin lumina si sunet cand trebuie sa efectuati detartrarea. Numai cand aparatul este rece, pur si simplu deschideti dopul Easy De-Calc si colectati apa murdara si calcarul intr-un recipient.

Comod de manevrat

Aceasta gliseaza usor peste haine, indeparteaza cele mai dificile cute in cateva clipe si va solicita mai putin incheietura. De asemenea, calcatul vertical devine mai usor si mai eficient. Acum, puteti indeparta comod si eficient cutele de pe hainele  delicate, cum ar fi jachetele, rochiile si chiar hainele dificil de calcat, cum ar fi materialele plisate, decoratiunile, nasturii si altele, calcandu-le vertical.

Reumpleti cu apa de la robinet oricand


Statia de calcat cu abur este conceputa pentru a utiliza apa de la robinet. In timpul calcatului, atunci cand nu mai este apa in rezervor, puteti reumple rezervorul cu usurinta fara sa asteptati sau sa opriti aparatul.

 

Economie de energie

Utilizand modul ECO, ce utilizeaza o cantitate redusa de aburi, puteti economisi energie fara a compromite rezultatele calcarii. Pentru calcare mai rapida, comutati fierul la modul Turbo, care genereaza mai mult abur.

 

Caracteristici principale


Putere (W) 2400
Talpa T-IonicGlide
Tip produs Statie de calcat
Capacitate rezervor apa (l) 1.8
Presiune abur statie 6.5 bar


Functii


Debit de abur (g/min) 125
Calcare pe verticala Da
Jet de abur (g/min) 400
Anti-calcar Da
Oprire automata Da
Sistem blocare Da


Caracteristici tehnice


Dimensiuni (W x D x H) 233 x 285 x 453 mm
Greutate 5.1 kg
Lungime cablu alimentare (m) 1.8
Lungime furtun abur (m) 1.7
Timp incalzire 2 minute
Culoare Albastru/Argintiu

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.