Statie de calcat Philips FastCare Compact GC6730/30, 2400 W, 1.3 l, talpa ceramica, 5.2 bar, 110 g/min, alb/mov

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Statie de calcat Philips FastCare Compact GC6730/30, 2400 W, 1.3 l, talpa ceramica, 5.2 bar, 110 g/min, alb/mov de la Philips

Calca mai rapid, cu de 2 ori mai mult abur*

Presiune pompa max. 5,2 bari;
Jet de abur de pana la 220 g;
Rezervor de apa fix de 1,3 l;
Blocare la transport.

*Comparativ cu fierul de calcat cu abur Philips PowerLife

Abur puternic pentru cea mai eficienta indepartare a cutelor

Aburul continuu si puternic patrunde cu usurinta chiar si in cel mai gros material. Vezi cum cutele persistente dispar cu un jet de abur suplimentar exact acolo unde ai nevoie. Acest abur suplimentar este perfect si pentru calcatul cu abur pe verticala, pentru reimprospatarea hainelor si a draperiilor.

Sistem de detartrare incorporat pentru performanta de durata

Cu Smart Calc Clean, sistemul nostru incorporat de detartrare si curatare, poti continua sa calci cu abur puternic si poti extinde durata de viata a fierului. In plus, fierul te va anunta cand este momentul sa il cureti.

Talpa ceramica pentru rezistenta si alunecare usoara

Talpa noastra ceramica rezistenta aluneca bine pe toate materialele. Este neaderenta, rezistenta la zgarieturi si usor de curatat.

Usor si compact pentru utilizare si depozitare usoare

Dimensiunea usoara si compacta este perfecta pentru depozitare si se potriveste comod pe masa de calcat. Gratie tehnologiei exclusive ProVelocity, statiile noastre de calcat cu abur sunt mai mici si mai compacte ca niciodata.

Rezervor mare de apa pentru utilizare prelungita

Rezervorul de apa transparent de 1,3 litri iti ofera peste o ora de utilizare continua. Vezi clar cata apa a ramas si reumple usor oricand la robinet, prin usa de umplere mare.

Blocare la transport pentru transport sigur si usor

Blocheaza fierul in siguranta pe statia de baza pentru a-l transporta cu usurinta prin casa si pentru a reduce riscul de atingere accidentala a talpii fierbinti.

Oprire automata cand fierul este lasat nesupravegheat

Functia de oprire automata opreste automat statia de calcat cu abur daca nu este utilizata timp de cateva minute. Astfel se economiseste energie si iti ofera siguranta si liniste.

Caracteristici

Tip produs Statie de calcat
Talpa Ceramica
Putere (W) 2400
Presiune abur statie 5.2 bar
Latime 21 cm
Inaltime 23 cm
Adancime 35.4 cm
Greutate 2.9 Kg
Culoare Alb/Mov

Functii

Functii Generator de abur ProVelocity
Debit de abur (g/min) 110
Calcare pe verticala Da
Jet de abur (g/min) 220
Anti-calcar Da
Oprire automata Da

Caracteristici tehnice

Putere 2400 W
Timp incalzire 2 minute
Lungime cablu 1.65 m
Lungime furtun 1.6 m

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.