Fier de calcat Rowenta Focus 3 DW5125, 2400W, rezervor apa 0.3L, jet de abur 150g/min, abur variabil 40g/min, talpa Microsteam 400 Laser, Violet

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Fier de calcat Rowenta Focus 3 DW5125, 2400W, rezervor apa 0.3L, jet de abur 150g/min, abur variabil 40g/min, talpa Microsteam 400 Laser, Violet de la Rowenta

Precizie desavarsita

Varf de inalta precizie pentru rezultate fara cusur, in cel mai mic detaliu. Acces facil chiar si in zonele dificile (margini inguste, cusaturi, gulere).

Fierul de calcat Rowenta Focus ofera rezultate perfecte, in cele mai mici detalii. Performanta de exceptie datorita puterii mari de 2.400 W, jetului de abur puternic de pana la 150 g/min, varfului metalic de inalta precizie si distributiei excelente a aburului prin tehnologia unica patentata a talpii Microsteam 400.

 
 
Precizie pentru sesiuni de calcat perfecte

Oferind o precizie de neegalat pana in cele mai mici detalii, fierul de calcat Rowenta Focus se ridica la inaltimea provocarilor chiar si celor mai pretentioase articole de imbracaminte, garantand rezultate deosebite de fiecare data. Cu o putere de 2400 W, abur continuu de 40 g/min netezeste cutele, iar jetul de abur de 150 g/min ofera rezultate ideale chiar si in cazul tesaturilor groase sau cutelor incapatanate. Varful de inalta precizie permite accesul facil si eliminarea fara efort a cutelor chiar si in zonele dificile (margini inguste, cusaturi, gulere). Precizia este completata prin eficienta tehnologiei unice patentate a talpii Microsteam cu 400 de micro-orificii ce asigura distributia optima a aburului prin varf, laterale si centru. Fierul de calcat Rowenta Focus ofera rezultate perfecte, cu o precizie absoluta.
 
Distributie optima a aburului

Tehnologie unica patentata a talpii Microsteam, cu 400 de micro-orificii pentru o distributie optima a aburului.
   
Eficienta aburului

Aburul continuu de 40 g/min netezeste cutele, iar jetul de abur de 150 g/min ofera rezultate ideale chiar si in cazul tesaturilor groase sau cutelor incapatanate. 2,400 W pentru incalzire rapida.
   

Performanta durabila

Sistemul anticalcar integrat previne depunerile de calcar iar talpa confectionata din inox mentine performanta aburului si rezultatele in timp.
   
Abur vertical

Pentru a calca cu usurinta tesaturile delicate si de mari dimensiuni. Ideal pentru a elimina cutele de pe costume, perdele sau haine asezate pe umeras.
   
Setare ECO

Flolosind setarea Eco economisesti pana la 20% mai multa energie fata de un alt fier de calcat la setare maxima, pastrand in acelasi timp performanta excelenta pe orice tip de tesatura.
   
Sistem antioicurare

Previne scurgerile de apa si elimina riscul aparitiei petelor pe tesaturi.
 
   
Rezistenta la zgarieturi

Finisarea cu laser a talpii asigura o rezistenta imbunatatita la zgarieturi.
   
Confort in utilizare

Maner ergonomic pentru confort sporit in utilizare.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Fier de calcat
Tip Orizontal
Utilizare Rezidential
Tehnologii Microsteam 400 LASER
Functii Sistem Anti-picurare, Anti-calcar, Mod Eco
Continut pachet 1 x Fier de calcat
Culoare Violet


SPECIFICATII TEHNICE

Putere 2400 W
Tip panou de comanda Mecanic
Capacitate recipient apa 0.3 l
Debit abur (g/min) 40
Debit jet abur (g/min) 150


DIMENSIUNI

Lungime cablu 2 m

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.