Fier de calcat portabil Rowenta Tweeny Nano DV9000D1, Calcare verticala si orizontala, 950W, Rezervor detasabil 50ml, Autonomie 10min, Perie pentru tesaturi, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Fier de calcat portabil Rowenta Tweeny Nano DV9000D1, Calcare verticala si orizontala, 950W, Rezervor detasabil 50ml, Autonomie 10min, Perie pentru tesaturi, Alb de la Rowenta

Fier de calcat portabil Rowenta Tweeny Nano DV9000D1, Calcare verticala si orizontala, 950W, Rezervor detasabil 50ml, Autonomie 10min, Perie pentru tesaturi, Alb

Eficienta & confort

Obtine rezultate perfecte de fiecare data cu fierul de calcat portabil Rowenta Tweeny Nano datorita talpii sale si a celor 3 temperaturi ajustabile, ideale pentru orice tip de tesatura.

Fierul de calcat portabil Rowenta Tweeny Nano: Ideal pentru atunci cand calatoresti si finisaje de ultim moment

Fierul de calcat portabil Rowenta Tweeny Nano este aparatul ideal pentru atunci cand calatoresti sau doresti un finisaj rapid de ultim moment datorita talpii sale si a celor 3 trepte de temperatura ajustabile, ideale pentru orice tip de tesatura. Fierul poate fi utilizat atat pentru a calca pe masa de calcat sau in pozitie verticala, rezervorul de apa avand o capacitate de 50 ml ce ofera pana la 10 minute de utilizare continua. Pachetul include un saculet pentru transport usor al aparatului oriunde ai merge!

Fier de calcat ROWENTA Tweeny Nano DV9000D1

• Rezultate rapide datorita jetului de abur puternic;
• Improspateaza si igienizeaza in acelasi timp;
• Ideal pentru o varietate de tesaturi;
• Incalzire rapida in numai 45 de secunde;
• Talpa PTFE pentru rezultate perfecte;
• Rezervor detasabil, cu o capacitate de 50 ml ce ofera o utilizare continua de pana la 10 minute;
• Pahar pentru alimentare usoara cu apa;
• Saculet pentru transport inclus.

Aparat 2 in 1

 

Datorita talpii sale si a celor 3 trepte de temperatura ajustabile, ideale pentru orice tesatura, poti obtine rezultate perfecte de fiecare data, fara efort.

   

Adaptat pentru orice tesatura

 

Cele 3 trepte de temperatura ajustabile sunt ideale pentru orice tip de tesatura, chiar si pentru cele mai delicate.

   

Usor de utilizat

 

Rezervor de apa detasabil, cu o capacitate de 50 ml, ofera o autonomie de pana la 10 minute.

   

Indepartare eficienta a cutelor

 

Jetul puternic de abur, in ultima treapta de temperatura, inlatura rapid si eficient cutele pentru rezultate vizibile.

   

Improspateaza si igienizeaza

 

Puterea de 950 W iti va permite sa improspatezi si igienizezi toate tipurile de tesaturi, de la cele groase la cele mai delicate.

   

Accesorii

 

Fierul de calcat vine la pachet cu un set de 4 accesorii: o perie pentru indepartarea cutelor din tesaturile groase; accesoriu pentru indepartarea scamelor si a blanii de animale; un pahar pentru alimentarea usoara a recipientului de apa; un saculet pentru transport.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.