Rowenta Fier de calcat portabil First Class DA1510F2, 1000 W, talpa inox Microsteam 200, 0.65 l, 45 g/min, alb/albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Fier de calcat portabil First Class DA1510F2, 1000 W, talpa inox Microsteam 200, 0.65 l, 45 g/min, alb/albastru de la Rowenta

Rezultate perfecte oriunde te-ai afla!

First Class este partenerul ideal de calatorie: voltaj dublu pentru utilizare internationala, husa pentru depozitare si design compact cu maner pliabil, perfect pentru calatorii. Acest fier de calcat cu abur ofera combinatia optima de eficienta si precizie pentru rezultate impecabile de fiecare data.
 
Fie de calcat cu abur: partenerul tau de calatorie pentru sesiuni de calcat ireprosabile!

Special conceput pentru a te insoti in calatorii, fierul de calcat Rowenta First Class este partenerul tau de incredere, oferind rezultate fara cusur oriunde si oricand. Poate fi utilizat international datorita voltajului dublu si este foarte usor de transportat, avand un design compact si usor, cu maner pliabil si fiind prevazut cu husa pentru depozitare. Distributia optima a aburului este asigurata prin tehnologia unica patentata a talpii Microsteam cu 200 de micro-orificii, iar precizia este imbunatatita datorita varfului de precizie pentru zonele dificil de accesat. Aburul continuu de 10 g/min netezeste cutele, iar jetul de abur de 45 g/min ofera rezultate ideale chiar si in cazul tesaturilor groase sau cutelor incapatanate. Rowenta First Class este partenerul de incredere pentru calatorii, garantand rezultate perfecte oriunde si oricand.
 
Voltaj dublu

Voltajul dublu (120-240 volti) este perfect pentru a calatori in intreaga lume. Datorita manerului pliabil si husei pentru depozitare, este usor de transportat in bagajul de calatorie.
   
Distributie optima a aburului

Tehnologie unica patentata a talpii Microsteam, cu 200 de micro-orificii pentru o distributie buna a aburului.
   
Precizie

Varf de precizie pentru rezultate fara cusur, in cel mai mic detaliu. Acces facil chiar si in zonele dificile (margini inguste, cusaturi, gulere).
   
Autonomie

Rezervor de apa cu o capacitate de 70 ml.
   
Abur vertical

Pentru a calca cu usurinta tesaturile delicate si de mari dimensiuni. Ideal pentru a elimina cutele de pe costume, perdele sau haine asezate pe umeras.

Caracteristici

Tip produs Fier de calcat portabil
Talpa Microsteam200
Putere (W) 1000
Greutate 1.05 Kg
Culoare Alb/Albastru

Functii

Functii Calcare pe verticala
Debit de abur (g/min) 10
Calcare pe verticala Da
Jet de abur (g/min) 45

Caracteristici tehnice

Putere 1000 W

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.