Fier de calcat Russell Hobbs 24650-56 Impact Iron, Talpa ceramica, 2400 W, 0.3 l, 160 g/min, Rezistent la impact, Albastru/Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Fier de calcat Russell Hobbs 24650-56 Impact Iron, Talpa ceramica, 2400 W, 0.3 l, 160 g/min, Rezistent la impact, Albastru/Negru de la Russell Hobbs

Fierul de calcat Impact Iron este conceput pentru a rezista la cazaturi. Fie ca darami accidental de pe masa de calcat sau ca il scapi in timpul calcatului, armura rezistenta din cauciuc face ca scaparea lui inevitabila sa nu fie niciodata fatala pentru fier.

Spre deosebire de un fier de calcat obisnuit, carcasa fierului de calcat Impact Iron poate rezista loviturilor. Invelisul special conceput Dura-Coat ajuta la absorbtia socului si il indeparteaza, prevenind daunele si tinand in siguranta fierul tau de calcat preferat.

Dar daca rezistenta lui nu este indeajuns pentru a te impresiona, Impact Iron are multe alte caracteristici fantastice pentru a iti face viata mai usoara - dupa cum bine stim, calcatul hainelor nu este pentru multe persoane sarcina preferata. Asa ca in cazul in care te chinui sa combati acele cute incapatanate, fierul de calcat Impact Iron are un varf de precizie cu aburi care te ajuta sa calci fara efort si sa indepartezi acele cute bine fixate.

O curatare completa si sigura

Functiile anti-calcar, anti-picurare si de curatare automata mentin ordinea si previn depunerile de calcar, astfel pretiosul tau fier de calcat va rezista si mai mult timp. Functia de oprire automata in 3 moduri te va ajuta sa stai linistit chiar si in zilele in care esti grabit si nu mai tii minte daca ai oprit fierul de calcat.
 
Durabilitate maxima

Invelisul cauciucat face ca fierul de calcat sa poata rezista la cazaturi de pana la 1,2 m, asa ca daca il vei scapa de pe masa de calcat va trebui doar sa il ridici de jos si sa iti continui treaba.
   
Abur vertical

Nu este nevoie sa dai jos draperiile sau alte tesaturi verticale, pentru a combate cutele cu functia incoporata de abur vertical.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Fier de calcat
Tip Orizontal
Utilizare Rezidential
Functii Sistem Anti-picurare, Auto-curatare, Anti-calcar, Oprire automata
Continut pachet 1 x Fier de calcat
Culoare Albastru/Negru


SPECIFICATII TEHNICE

Putere 2400 W
Tip panou de comanda Mecanic
Capacitate recipient apa 0.3 l
Material talpa Ceramic
Debit abur (g/min) 45
Debit jet abur (g/min) 160


DIMENSIUNI

Lungime cablu 300 cm

Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.