Russell Hobbs Fier de calcat Light & Easy Brights Mango 24800-56, talpa ceramica colorata, 2400 W, 0.24 l, 90 g/min, galben/alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Fier de calcat Light & Easy Brights Mango 24800-56, talpa ceramica colorata, 2400 W, 0.24 l, 90 g/min, galben/alb de la Russell Hobbs

Esti o persoana creativa? Iti place sa ai parte de putina buna dispozitie cand calci, dansand pe cantecele tale favorite? Faci pe toata lumea din jurul tau sa rada si cateodata chiar pe tine?

Atunci te reprezinta minunatul Mango. Lasa-ti personalitatea puternica sa straluceasca prin fierul tau de calcat briliant. Acesta nu numai ca este la moda si plin de viata, dar ti se aseamana perfect - nu are nimic monoton.

Spray si jet de aburi
Pentru mai mult control poti infrunta zonele mai dificile cu ajutorul functiei de spray, ori sa folosesti jetul de abur de 90 g/min atunci cand ai nevoie.

Abur vertical
Nu iti pierde timpul infruntand cutele de pe articolele mai mari precum draperiile. Aburul vertical te va ajuta sa le calci usor si intr-un timp foarte scurt.

Auto steam

Abur automat
Tehnologia noastra de abur automat te ajuta sa calci mai usor cu ajutorul unui abur continuu de 30 g/min, asa ca poti netezi toate cutele fara sa te mai incurci cu alte butoane.

240ml tank

Rezervor de apa de 240 ml
Rezervorul de apa are o capacitate de 240 ml, iar recipientul de umplere inclus face posibila lasarea fierului de calcat pe masa in timp ce te iei apa pentru urmatoarea umplere.

 

Talpa ceramica colorata

2400 W

Tehnologie de abur continuu

Setari de temperatura variabile

Abur continuu 30 g/min

Jet de aburi 90 g/min

Rezervor de apa de 240 ml

Abur vertical

Spray

Cablu de 2 m

Recipient pentru umplere

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.