Fier de calcat tefal Maestro 2 FV1844E0, 2300W, 0.27 l, jet de abur 110g/min, abur variabil 35g/min, sistem antipicurare, mov/alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Fier de calcat tefal Maestro 2 FV1844E0, 2300W, 0.27 l, jet de abur 110g/min, abur variabil 35g/min, sistem antipicurare, mov/alb de la Tefal

Sesiuni de calcat rapide si eficiente

Fierul de calcat cu abur Maestro asigura sesiuni de calcat rapide si placute datorita caracteristicilor sale deosebite si a modului de utilizare, combinand performanta inalta cu modalitatea simpla de utilizare. Aburul variabil de 35 g/min si jetul de abur de 110 g/min, alunecarea usoara a talpii ceramice pe orice suprafata ofera sesiuni de calcat rapide si eficiente.

Fierul de calcat cu abur Maestro: rezultate rapide si eficiente

Fierul de calcat cu abur Maestro ofera atat performante de inalta calitate cat si o manevrabilitate buna a acestuia fara a depune efort in plus. Aburul variabil de 35 g/min asigura sesiuni de calcat eficiente, iar jetul de abur de 110g /min reuseste sa faca fata celor mai dificile cute. Talpa de dimensiune mare confectionata din ceramica a fost proiectata pentru a acoperi o suprafaţa cat mai mare, in timp ce declansatorul pentru apa si abur este la indemana pentru o pozitie cat mai naturala a utilizatorului. Produsul dispune de un set impresionant de functii si caracteristici precum: sistem antipicurare, rezervor de apa de mari dimensiuni usor de alimentat si cu vizibilitate asupra nivelului de apa, protectie anticalcar si altele – fierul de calcat cu abur Maestro asigura eficienta si confort la fiecare folosire.
Sesiunile de calcat nu au fost niciodata mai rapide si eficiente

Cu Maestro ai parte de sesiuni de calcat fara efort si cu rezultate rapide si eficiente datorita caracateristicilor sale imbunatatite ce confera usurinta in folosire.

Talpa ceramica de mari dimensiuni

Talpa ceramica aluneca usor pe orice tip de material, in timp ce dimensiunile sale te ajuta sa obtii rezultate perfecte intr-un timp scurt.
Rapid

Aburul variabil de pana la 35 g/min ofera sesiuni de calcat rapide, iar jetul de abur de pana la 110 g/min ajuta la indepartarea cutelor cu usurinta.
Declansator ergonomic pentru apa si abur

Calcatul hainelor nu a fost niciodata mai usor datorita declansatorului ergonomic pentru apa si abur ce te ajuta sa indepartezi chiar si cele mai incapatanate cute.
Functie antipicurare

Aceasta previne petele de apa la nivelul tesaturilor si protejeaza materialul pentru rezultate formidabile chiar si la temperaturi mici.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Fier de calcat
Tip Orizontal
Utilizare Rezidential
Functii Sistem Anti-picurare
Anti-calcar
Culoare Mov

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 2300 W
Capacitate recipient apa 0.27 l
Material talpa Ceramic
Debit abur (g/min) 35
Debit jet abur (g/min) 110
Lungime cablu 1.95 m

 
Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.