Aparat de calcat cu abur Tefal IT8460E0 Pro Style Pro, 1800 W, rezervor apa 1.3 L, 5 setari abur, autonomie 40 min, Negru/Auriu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de calcat cu abur Tefal IT8460E0 Pro Style Pro, 1800 W, rezervor apa 1.3 L, 5 setari abur, autonomie 40 min, Negru/Auriu de la Tefal

Super puternic pentru rezultate profesionale

Bucura-te de tesaturi fine si fara cute cu ajutorul aparatului cu calcat vertical cu abur Tefal Pro Style Care. Suportul vertical patentat Steam & Press ofera rezultate profesionale chiar si atunci cand folosesti o singura mana. Pro Style Care este perfect pentru utilizarea pe orice tip de tesaturi chiar si pentru cele delicate datorita caracateristicilor sale inteligente.
 
Aparatul de calcat vertical cu abur Tefal Pro Style Care: Sesiuni de calcat profesionale

Aparatul de calcat vertical cu abur Tefal Pro Style Care ofera sesiuni de calcat exceptionale pentru o ingrijire profesionala a tesaturilor. Obtine rezultate mult dorite datorita suportului vertical Steam & Press ce te va face sa arati impecabil de fiecare data intr-un timp scurt. Puterea de 1800 W si aburul variabil de 35 g/min ofera o performanta exceptionala. Cele 5 functii sunt usor de folosit, acestea fiind amplasate pe manerul aparatului, iar suprafata de calcat SL Delta Steam ofera o difuzie optima a aburului si performante de top. Pro Style Care poate fi utilizat pe toate tipurile de tesaturi si beneficieaza de o varietate de caracateristici inteligente pentru a compune pachetul perfect.
 
Suport vertical exclusiv Steam & Press pentru rezultate profesionale

Steam & Press ofera sesiuni de calcat eficiente chiar si cu o singura mana datorita dublei actiuni de indepartare a cutelor pentru ca tu sa arati impecabil intr-un timp scurt.
 
Suprafata de calcat XL Delta

Acesta ofera combinatia perfecta dintre eficienta si precizie, cu o difuzie optima a aburului pentru rezultate rapide si un design special pentru zonele greu accesibile.
 
Sesiuni de calcat rapide

Pro Style Care beneficiaza de o incalzire rapida in numai 45 de secunde pentru ca tu sa arati impecabil intr-un timp scurt.
 
Indepartare rapida si eficienta a cutelor

Puterea de 1800 W si aburul variabil de 35 g/min ofera combinatia perfecta pentru sesiuni de calcat eficiente si rezultate perfecte.
 
5 functii dedicate amplasate pe maner

Aparatul ofera 5 functii de control al aburului pentru a calca usor si eficient fiecare tip de tesaturi in siguranta deplina.
 
Recipient de apa detasabil pentru confort sporit

Acesta ofera o cantitate de 1.3 L ce este usor de alimentat si ofera sesiuni de calcat prelungite.
 
5 accesorii incluse

Foloseste peria pentru tesaturile dure, boneta pentru cele delicate, accesoriul pentru pliuri pentru a impacheta cu usurinta, accesoriul pentru scame pentru a indeparta firele de par si particulele e praf si mânusa pentru a-ti proteja mâna in timpul sesiunilor de calcat.
 
Improspateaza si dezinfecteaza

Aburul intens omoara 99.9% din bacterii si germeni, reimprospatând si inlaturând mirosurile neplacute pentru tesaturi perfect igienizate.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aparat de calcat cu aburi
Tip Vertical
Utilizare Rezidential
Functii Anti-calcar Oprire automata Indicator lipsa apa Incalzire rapida Rezervor apa detasabil Indicator pregatire abur
Continut pachet 1 x Manusa 1 x Boneta 1 x Perie tesaturi 1 x Accesoriu pliuri 1 x Accesoriu scame
Culoare Negru/Maro

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1800 W
Tip panou de comanda Mecanic
Capacitate recipient apa 1.3 l
Trepte de viteza 5
Debit abur (g/min) 35
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.