Statie de calcat Tefal SV8022E4 Express AirGlide + aparat de de scame, 2800W, 460g/min, 125g/min, Talpa Durilium AirGlide, 7.2 Bari, Tehnologie No-Setting, 1.8L, Albastru/Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Statie de calcat Tefal SV8022E4 Express AirGlide + aparat de de scame, 2800W, 460g/min, 125g/min, Talpa Durilium AirGlide, 7.2 Bari, Tehnologie No-Setting, 1.8L, Albastru/Alb de la Tefal

Statie calcat Tefal Easy Pressing GV5250E1, 2200 W, boiler 5 bar, 1 L, talpa antiaderenta Durilium Airglide, Alb
 
Statie de calcat cu abur de inalta presiune Tefal: calcare rapida, eficienta si fara efort

Easy Pressing este o statie de calcat cu abur de inalta presiune. Cu 85 g / min. Presiunea puternica a aburului asigura rezultate de calcare perfecta in cel mai scurt timp. O imagine de ansamblu: performante ridicate de alunecare datorita placii Durilium Airglide, design compact cu rulare inteligenta a cablurilor si rezervor mare de apa de 1 litru care poate fi reumplut cu usurinta.
   
Statie de calcat cu abur de inalta presiune

Presiunea ridicata de vapori si debitul continuu de abur al acestei statii de calcat cu aburi asigura rezultate excelente in timp.
   
Eficient

Rezultate excelente pentru toate tipurile de material.
   
Alunecare usoara

Tehnologia Durilium Airglide pentru performante de durata si alunecare usoara.
   
Capacitate mare

Rezervor de apa reincarcabil cu capacitate de 1 litru.
   
Compact

Economiseste spatiu datorita formei sale.
   
Suport cablu

Datorita suportului de cablu nu va trebui sa va ingrijorati din privinta acestuia si veti putea sa depozitati statia de calcat mult mai usor.
   
Abur vertical
Vezi mai mult

  • General
    • Putere
      2200

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.