Statie de calcat Tefal Express Power SV8062E0, 2800W, 6.8 bar, abur variabil 130g/min, talpa Durilium AirGlide, capacitate rezervor 1.8L, negru/argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Statie de calcat Tefal Express Power SV8062E0, 2800W, 6.8 bar, abur variabil 130g/min, talpa Durilium AirGlide, capacitate rezervor 1.8L, negru/argintiu de la Tefal

Ultraputernic, usor de folosit

Statia de calcat Tefal Express Power beneficiaza de un abur suficient de puternic pentru a indeparta pana si cele mai dificile cute din orice tesatura pentru rezultate rapide si eficiente. Noul colector pentru calcar detasabil ofera o intretinere usoara si performante de lunga durata. Aceasta statie de calcat dispune de functia No-Setting pentru sesiuni de calcat sigure, fara riscul de a arde tesaturile, iar talpa Durilium AirGlide garanteaza o alunecare perfecta de fiecare data.

Statie de calcat Express Power: Performante de top si de lunga durata

Statia de calcat Tefal Express Power ofera un sistem avansat de intretinere si un abur puternic ce este ideal pentru a indeparta pana si cele mai dificile cute din orice tesatura, garantand astfel rezulatete rapide si usoare, cu o performanta de lunga durata. Noul colector de calcar detasabil permite o intretienre usoara pentru o lunga durata de viata a produsului. Aburului variabil de pana la 130 g/min, impreuna cu pompa de presiune de 6.8 bari, ofera sesiuni de calcat rapide, in timp ce jetul de abur de pana la 450 g/min ajuta la indepartarea celor mai difice cute. Talpa Durilium AirGlide AutoClean ofera alunecarea perfecta de fiecare data. Nu in ultimul rand, pompa de presiune benefiaza de o tehnologie ce-ti va permite sa calci in deplina liniste.

Statie de calcat TEFAL Express Power SV8062E0

• Statie de calcat puternica si colector de calcar exclusiv pentru performante de lunga durata;

• Pompa de presiune de 6.8 bari si abur variabil de pana la 130 g/min pentru sesiuni de calcat eficiente si rezultate rapide;

• Noul colector pentru calcar detasabil asigura o lunga durata de viata a produsului si performante de top;

• Jet de abur de pana la 450 g/min pentru a indeparta pana si cele mai dificile cute;

• Tehnologia No-Setting ce asigura combinatia perfecta dintre abur si temperatura pentru a calca fara griji orice tesatura, chiar si pe cele delicate;

• Talpa Durilium AirGlide AutoClean ofera cea mai buna alunecare de la Tefal pentru confort extrem si eficienta de top;

• Recipient de apa detasabil pentru sesiuni de calcat usoare si tehnologia Silent Pump pentru confort imbunatatit;

• Sistem de blocare transport si depozitare usoare;  

• Confectionat in Franta.

 

 

Colector pentru calcar detasabil pentru performante de lunga durata

Tehnologia avansata anticalcar asigura o performanta de lunga durata a aburului datorita noului colector pentru calcar. Acesta vine la pachet cu un accesoriu pentru o intretinere usoara.

 

Ultraputernic

Pompa de presiune de 6.8 bari si abur variabil de pana la 130 g/min pentru rezultate rapide si eficiente. De asemenea, statia de calcat dispune de un jet de abur de pana la 450 g/min pentru a indeparta cu usurinta pana si cele mai dificile cute.

 

Functia No-Setting pentru utilizare sigura

Sesiuni de calcat fara griji si in siguranta datorita tehnologiei No-Setting: combinatia perfecta dintre abur si temperatura pentru rezultate 100% sigure, fara arsuri la nivelul tesaturilor.

 

Alunecare perfecta

Talpa Durilium AirGlide AutoClean ofera o alunecare perfecta pentru sesiuni de calcat fara efort si difuzie optima a aburului.

 

Abur vertical

Functia de abur vertical usor de utilizat are un timp de incalzire rapid de numai 30 de secunde pentru finisari de ultima clipa pentru ca tu sa arati impecabil de fiecare data.

 

Tehnologia Silent Pump pentru confort sporit

Experimenteaza un nivel sporit de confort datorita tehnologiei avansate Silent Pump pentru sesiuni de calcat relaxante si fara stres.

 

Usor de transportat si confort de top

Sistemul de blocare ofera siguranta deplina si confort in timplul transportului. De asemenea, recipientul pentru apa este detasabil pentru sesiuni de calcat eficiente.

Produs reparabil timp de 10 ani

Conceput pentru a fi usor de reparat;

Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani;

6.500 de centre service la nivel mondial.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.