Aparat de calcat cu abur de inalta presiune Tefal Ixeo+ All-in-One QT1510E0, 2980W, jet abur 90 g/min, 5 bari, 1L, autonomie 40 min, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
987,10 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 988,29 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 36.23 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

QT1510E0

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de calcat cu abur de inalta presiune Tefal Ixeo+ All-in-One QT1510E0, 2980W, jet abur 90 g/min, 5 bari, 1L, autonomie 40 min, negru de la Tefal

Aparat de calcat cu abur de inalta presiune Tefal Ixeo+ All-in-One QT1510E0, 2980W, jet abur 90 g/min, 5 bari, 1L, autonomie 40 min, negru

 

Aparatul multifunctional pentru calcare si igienizare

Aparatul de calcat multifunctional Tefal Ixeo+ este solutia ideala pentru a oferi tesaturilor tale ingrijirea de care au nevoie fara a fi nevoie de o masa de calcat. Aparatul dispune de o masa de calcat Smart Board cu 3 pozitii pentru a calca cu usurinta vertical, orizontal si la 30°. Puterea aburului elimina pana la 99.9% din virusuri si bacterii, in timp ce Tehnologia avansata Twin Boiler iti va pune la dispozitie performante de top.

 

Aparatul de calcat multifunctional Tefal Ixeo+: Calcare si igienizare perfecta

Beneficiaza de tehnologia avansata si de confortul sporit in utilizare oferit de sistemul Smart Board datorita aparatului de calcat multifunctional Tefal Ixeo+ ce ofera o experienta completa de ingrijire a tesatuilor. Fie ca este vorba de sesiuni intense de calcat sau finisari de ultim moment, indeparteaza fiecare cuta de pe tesaturile tale datorita tehnologiei avansate puse la dispozitie. Puterea mare a aburului elimina pana la 99.9% din baterii si virusuri* si este ideal pentru a improspata tesaturile. Masa de calcat Smart Board dispune de 3 pozitii pentru a calca cu usurinta vertical, orizontal si la 30°. Fierul de calcat are o greutate redusa si ofera o utilizare usoara, fiind cu pana la de 2 ori mai usor fata de un fier de calcat standard.** Aparatul este gata de utilizare in numai 70 de secunde.

 

 

Confort si usurinta in utilizare

Tefal Ixeo+ este aparatul de calcat multifunctional ideal pentru orice situatie, fie ca este vorba de sesiuni de calcat intense sau finisaje de ultim moment, impreuna cu masa de calcat cu 3 pozitii Smart Board, acesta garanteaza sesiuni de calcare rapide si eficiente cu minim de efort.

 

Indepartare eficienta a cutelor

Tehnologia inovativa Twin Boiler, impreuna cu pompa de presiune de 5 bari, ofera un abur variabil de pana la 45 g/min si un jet puternic de pana la 90 g/min pentru a obtine rezultate eficiente.

 

Improspatare si igienizare

Puterea aburului elimina pana la 99.9% din bacterii, virusuri si germeni, lasandu-ti tesaturile curate si fara mirosuri.

 

Greutate redusa

Fierul de calcat are o greutate redusa si ofera o manevrare usoara, fiind cu pana la de 2 ori mai usor fata de un fier de calcat obisnuit - numai 530 de grame.

 

Baza detasabila

Pentru un plus de confort in utilizare, baza detasabila este ideala pentru a igieniza oriunde si oricand draperiile, mobilierul si multe altele.

 

Incalzire rapida

Aparatul de calcat multifunctional Tefal Ixeo+ este gata de utilizare in numai 70 de secunde, ideal pentru o utilizare de zi cu zi si finisaje de ultim moment.

 

Fara mentenanta

Bucura-te de performante de lunga durata si rezultate perfecte in fiecare zi datoita sistemului de protectie impotriva calcarului ce va face toata treaba in locul tau in materie de intretinere.

 

Versatilitate

Fie ca este vorba de sesiuni intense de calcare sau finisari de ultim moment, bucura-te de o experienta completa de ingrijire a tesaturilor datorita designului inteligent ce-ti va permite sa ajustezi masa de calcat pe inaltime, in functie de cerintele tale.

 

Tehnologia Smart Protect

Beneficiaza de un sistem avansat de ingrijire a tesaturilor ce este sigur pentru a fi utilizat chiar si pentru tesaturile delicate, precum matasea, aparatul neavand nevoie de ajustare in prealabil.

 

Varf precis

Acesta este ideal pentru a calca eficient zonele greu accesibile precum gulerul si zona cusaturilor.

 

Usor de transportat

Aparatul beneficiaza de roti la baza statiei pentru a-l transporta cu usurinta dintr-o camera in alta.

Accesorii incluse

Aparatul vine la pachet cu un set de accesorii pentru a-ti usura sesiunile de calcat: perie pentru materiale textile, in special cele groase si un carlig pentru agatare.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.