Statie de calcat Tefal EXPRESS COMPACT SV7120, 6bar, 350g/min, colector de calcar, talpaXpress Glide, rezervor 1.7L, rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Statie de calcat Tefal EXPRESS COMPACT SV7120, 6bar, 350g/min, colector de calcar, talpaXpress Glide, rezervor 1.7L, rosu de la Tefal

Statie de calcat Tefal EXPRESS COMPACT SV7120, 6bar, 350g/min, colector de calcar, talpaXpress Glide, rezervor 1.7L, rosu

Cu pana la de 3 ori mai mult abur pentru sesiuni de calcat rapide

Statia de calcat Tefal Express Compact ofera combinatia perfecta dintre performante de top si confort sporit. Express compact este mai rapida decat un fier de calcat traditional datorita performantelor sale puternice. Aceasta vine echipata cu Tehnologia Calc-Clear, un colector pentru calcar detasabil si un recipient pentru apa de mari demensiuni ce este detasabil, ideal pentru sesiuni de calcat fara intreruperi.

*In comparatie cu un fier de calcat cu abur traditional 

Sesiuni de calcat rapide si usoare cu Express Compact

Cu statia de calcat de la Tefal obtii sesiuni de calcat cu abur imbunatatite datorita rezervorului de apa detasabil, fara a face vreun compromis in ceea ce priveste performanta aburului. Aburul puternic si capacitatea mare a rezervorului de apa permit acestei statii de calcat sa livreze rezultate impecabile intr-un timp scurt. Datorita presiunii de 6 bari de la nivelul pompei si a jetului de abur puternic de 350 g/minut netezesti cu usurinta chiar si cele mai incapatanate cute. Noua Tehnologie Calc-Clear si colectorul pentru calcar detasabil garanteaza un abur puternic o perioada lunga de timp. Statia de calcat  de inalta presiune este prevazuta cu o varietate de functii imbunatatite ce optimizeaza sesiunile de calcat, de la sistemul de blocare ce faciliteaza transportul si depozitarea in siguranta la cartusul anticalcar ce ofera performante de lunga durata si o intretinere usoara a produsului. Statia de calcat Purely and Simply: experiente exceptinale de calcat cu abur, confort si libertate deplina.

Sesiuni de calcat rapide

Experimenteaza sesiuni de calcat rapide, cu un maxim de confort datorita rezervorului de apa detasabil si usor de alimentat.

Rezultate perfecte intr-un timp scurt

Cu o presiune la nivelul pompei de 6 bari si abur continuu de 120 g/minut, produsul ofera sesiuni perfecte de calcare pe toate tipurile de tesaturi. 

Incalzire rapida

Statia de calcat este gata de folosire in doar 2 minute.

Talpa Xpress Glide

Bucura-te de o alunecare perfecta si confort sporit datorita statiei de calcat Tefal Express Compact si a talpii Xpress Glide.

Transportare in siguranta

Sistemul de blocare ofera siguranta deplina atunci cand transporti sau depozitezi produsul.

Abur vertical

Pentru a calca cu usurinta tesaturile delicate si de mari dimensiuni. Ideal pentru a elimina cutele de pe costume, perdele sau haine asezate pe umeras.

Setare Eco

Aceasta reduce consumul de energie si mentine performantele de la nivelul aburului.

Design compact

Statia de calcat Tefal are un cadru cu o amprenta mai mica decat o foaie de hartie A4, fiind conceputa pentru a maximiza confortul si pentru a fi usor de folosit.

Igienizare

Combinatia dintre caldura talpii si a aburului ajuta cu pana la 99.9% la eliminarea bacteriilor si germenilor pentru o igiena sporita.

Produs reparabil timp de 10 ani

  • Conceput pentru a fi usor de reparat 
  • Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani in 6.500 de centre de service la nivel mondial
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.