Stație de calcat cu boiler de inalta presiune Tefal Pro Express Vision GV9820E0, 3000 W, capacitate rezervor 1.1L, jet abur 750g/min, varf iluminare LED, tehnologie Smart Steam, sistem antipicurare, talpa Durilium AirGlide Autoclean,

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.927,97 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 1.929,16 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 70.72 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

GV9820E0

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Stație de calcat cu boiler de inalta presiune Tefal Pro Express Vision GV9820E0, 3000 W, capacitate rezervor 1.1L, jet abur 750g/min, varf iluminare LED, tehnologie Smart Steam, sistem antipicurare, talpa Durilium AirGlide Autoclean, de la Tefal

Statie de calcat cu boiler de inalta presiune Tefal Pro Express Vision GV9820E0, 3000 W, capacitate rezervor 1.1L, jet abur 750g/min, varf iluminare LED, tehnologie Smart Steam, sistem antipicurare, talpa Durilium AirGlide Autoclean

 

Lumineaza-ti calea catre rezultate perfecte

Statia de calcat Tefal Tefal Pro Express Vision ofera combinatia perfecta intre puterea desavarsita a aburului si un design elegant pentru sesiuni de calcat cu rezultate perfecte de fiecare data. Sistemul Smart LED Vision imbunatateste experienta de calcare datorita LED-ului de la varful fierului pentru o vizibilitate sporita. Bucura-te de tehnologia ultra performanta a aburului si de multimea de functii exceptional proiectate special pentru usurarea sesiunilor de calcare.

 

Statia de calcat de inalta presiune Tefal Pro Express Vision: Lumineaza-ti calea catre rezultate perfecte

Ingrijirea tesaturilor nu a fost niciodata mai simpla: Datorita tehnologiei avansate, statia de calcat de inalta presiune Tefal Pro Express Vision iti pune la dispozitie puterea necesara pentru a trece cu usurinta chiar si peste cele mai solicitante sesiuni de calcare. Statia este echipata cu sistemul de ultima generatie Smart LED Vision: la varful fierului exista un LED se va aprinde atunci cand acesta este pozitionat orizontal, oferind o vizibilitate perfecta in orice camera, indiferent de conditiile de lumina si sigurand rezultate perfecte de fiecare data. Designul elegant al statiei este pe masura puterii aburului: abur variabil de pana la 180 g/min, jet de abur de pana la 750 g/min pentru a indeparta cu succes pana si cele mai dificile cute si o presiune a aburului de pana la 9 bari. Pro Express Vision dispune de tehnologii de ultima generatie ce garanteaza sesiuni de calcare perfecte: 2 in 1 pentru sesiuni de calcare indelungate si finisaje de ultim moment, Tehnologia Smart Steam si multe altele.

 

Statie de calcat Tefal Pro Express Vision GV9820E0

• Iluminare LED la varful fierului cu activare automata atunci cand fierul este pozitionat orizontal

• Abur variabil de pana la 180 g/min, jet de abur de pana la 750 g/min pentru a indeparta cu succes pana si cele mai dificile cute si o presiune a aburului de pana la 9 bari

• 2 in 1 pentru sesiuni de calcare indelungate si finisaje de ultim moment

• Colector pentru calcar patentat garanteaza o performanta de lunga durata

• Sistem antipicurare pentru tesaturi fara pete

• Tehnologia Smart Steam presupune un senzor inteligent ce recunoaste miscarea fierului si genereaza automat abur pentru o experienta completa

• Ajusteaza parametrii direct pe manerul fierului pentru confort sporit

• Recipient pentru apa de mari dimensiuni ce este detasabil si usor de alimentat

• Tehnologia Silentioasa face ca statia de calcat sa fie cu pana la de 2x mai silentioasa** (**comparativ cu gama GV92 de la acelasi producator)  

• Talpa Durilium AirGlide Autoclean ramane curata in timp si ofera cea mai usoara alunecare de la Tefal

 

Smart LED Vision

Iluminarea LED de la varful fierului se activeaza automat atunci cand acesta este in pozitie orizontala, astfel vei obtine rezultate perfecte, indiferent de conditiile de lumina din camera.

Tehnologie avansata

Statia ofera un abur variabil de pana la 180 g/min si un jet de abur de pana la 750 g/min pentru a indeparta pana si cele mai dificile cute si o presiune a aburului de pana la 9 bari.

Performante de lunga durata

Colectorul de calcar exclusiv este detasabil si acumuleaza pana la de 10x mai multe particule de calcar*, asigurand astfel o intretinere usoara si performante de lunga durata.

*test extern

Versatilitate

Statia este ideala atat pentru sesiuni de calcat indelungate cat si pentru finisaje de ultim moment, pentru ca tu sa arati impecabil de fiecare data.

Sistem antipicurare

Acesta previne aparitia petelor pe tesaturi, acestea ramanand perfect curate de fiecare data.

Abur vertical

Pentru a calca cu usurinta tesaturile delicate si de mari dimensiuni. Ideal pentru a elimina cutele de pe costume, perdele sau haine asezate pe umeras.

Abur automat

Sistemul Smart Steam genereaza automat abur atunci cand fierul este in miscare si se va opri odata cu fierul.

Tehnologie Silentioasa

Aceasta face ca statia de calcat sa fie cu pana la de x2 mai silentioasa* pentru sesiuni de calcat in deplin confort.

*comparativ cu gama precedenta GV92 de la acelasi producator

Recipient pentru apa detasabil

Statia de calcat dispune de un recipient de apa de mari dimensiuni este detasabil ofera sesiuni de calcare de pana la 90 de minute, cu o greutate redusa si alimentare usoara.

Panou de control la indemana

Ajusteaza parametrii direct pe manerul fierului pentru un plus de confort in utilizare.

Alunecare usoara

Talpa Durilium AirGlide Autoclean asigura o difuzie optima a aburului pentru rezultate perfecte, invelisul Autoclean pastreaza talpa curata si in perfecta stare in timp.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Statie de calcat
Tip Orizontal
Utilizare Rezidential
Tehnologii Durilium AirGlide Autoclean Smart Steam
Functii Sistem Anti-picurare Anti-calcar Oprire automata Sistem blocare Indicator lipsa apa Mod Eco
Continut pachet 1 x Statie de calcat
Culoare Negru/Auriu

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 3000 W
Presiune maxima 9 bar
Capacitate recipient apa 1.1 l
Debit abur (g/min) 180
Debit jet abur (g/min) 750

DIMENSIUNI

Lungime 415 mm
Latime 245 mm
Inaltime 296 mm
Lungime cablu 1.6 m
Greutate 5 Kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.