Aparat de calcat vertical cu abur TEFAL Pure Tex DT9531E1, 1700W, abur variabil 30g/min, rezervor 200ml, timp incalzire 25 secunde, cablul 2.5m, alb/albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de calcat vertical cu abur TEFAL Pure Tex DT9531E1, 1700W, abur variabil 30g/min, rezervor 200ml, timp incalzire 25 secunde, cablul 2.5m, alb/albastru de la Tefal

Primul aparat 4 in 1 pentru a netezi si igieniza tesaturile din casa

Tefal Pure Tex este aparatul 4 in 1 ce ofera o igienizare, netezire, curatare si improspatare a tuturor tesaturilor din locuinta ta. Acest aparat, primul de acest tip, este echipat cu cu un sistem exclusiv cu paduri de diferite tipuri pentru a usura procesul de igienizare, netezire si curatare a scamelor de pe tesaturile din locuinta ta. Puterea naturala a aburului elimina pana la 99.9% bacteriile si virusurile*, toate acestea intr-un aparat ce este gata de utilizare in numai 25 de secunde.

 

Aparatul de igienizat cu abur Tefal Pure Tex: Primul aparat 4 in 1 pentru a netezi si igieniza tesaturile din casa

Aparatul de igienizat cu abur Tefal Pure Tex a fost conceput special pentru o igienizare usoara a tesaturilor din locuinta ta in fiecare zi. Acest aparat, primul de acest tip, igienizeaza, netezeste, curata de scame si improspateaza cu parfumuri fine datorita sistemului intuitiv si exclusiv cu paduri de diferite tipuri. Igienizeaza: acest lucru este obtinut cu usurinta datorita puterii naturale a aburului ce elimina pana la 99.9% din bacterii si virusuri*. Netezeste: datorita tehnologiei sale unice cu talpa incalzita, cu o singura treapta de temperatura, putere de 1700 W, abur variabil de pana la 30 g/minut si un jet puternic de abur de pana la 90 g/minut, Pure Tex inlatura cutele printr-o simpla miscare verticala, fara a fi nevoie de o masa de calcat. Curata: padul dedicat inlatura firele de par, praful si scamele de pe tesaturi, chiar si pe cele mai dificile sau greu de curatat. Improspateaza: datorita padului MonParfum, bucura-te de parfumul tau favorit in intreaga locuinta. Toate acestea intr-un aparat ce este gata de utilizare in numai 25 de secunde pentru rezultate perfecte, indiferent de tesatura.

 

Sistem exlusiv cu paduri

Acesta ofera o trecere usoara de la un pad la altul datorita sistemului de prindere cu magnet. Padurile sunt reversibile pentru diferite actiune si utilizare indelungata. Acestea sunt usor de curatat si depozitat in propria cutie de depozitare.

   

 

Igienizare

Puterea naturala a aburului elimina pana la 99.9% din bacterii, virusuri si germeni*, inlaturand astfel mirosurile, alergenii si acarienii pentru o locuinta perfect curata.

   

Netezire eficienta

Obtine un look impecabil intr-un timp scurt datorita talpii incalzite: fara condens, hainele pot fi purtate imediat. Nu este nevoie de ajustare a temperaturii, aparatul fiind sigur de utilizat chiar si pentru cele mai delicate tesaturi datorita functiei MonoTemp Control.

   

 

Putere naturala a aburului

Acesta este suficient pentru a igieniza tesaturile, fara a folosi alte chimicale, pentru o locuinta sanatoasa.

   

Abur puternic

Jetul puternic de pana la 90 g/minut elimina pana si cele mai dificile cute. 2 moduri pentru abur: Standard cu un debit de pana la 30 g/minut si unul pentru si Minim pentru netezirea tesaturilor.

   

 

Curata firele de par, scamele si praful

Pad exclusiv, cu 2 fete pentru a curata pana si cele mai dificile tesaturi sau greu de curatat: una pentru a indeparta firele de par si scamele si o alta din microfibra pentru a elimina praful impregnat in tesaturi.

   

 

Igienizeaza tesaturile delicate

Husa pentru abur protejeaza tesaturile delicate astfel ca poti folosi aparatul pentru a igieniza aceste tesaturi fara griji.

   

Pentru toate tesaturile din locuinta ta

Datorita padurilor inovative, vei putea igieniza, netezi, curata si improspata folosind parfumul tau favorit toate tipurile de tesaturi din locuinta ta: imbracaminte, paltoane, tapiterii, perne, perdele, paturi, imbracaminte pentru bebelusi si multe altele.

   

 

Improspateaza folosind parfumul tau preferat

Datorita functiei MonParfum poti improspata tesaturile din locuinta ta folosind parfumul tau favorit.

   

 

Gata de utilizare

Aparatul are nevoie de numai 25 de secunde pentru a fi gata de utilizare.

   

 

Nu este nevoie de masa de calcat

Datorita designului revolutionar si a simplei miscari verticale, vei putea obtine sesiuni eficiente de calcare fara a fi nevoie de o masa de calcat.

   

 

Oprire Automata

Aparatul se va opri automat dupa cateva minute daca acesta nu este folosit, pentru siguranta sporita.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Fier de calcat
Tip Vertical
Utilizare Rezidential
Functii Oprire automata
Continut pachet 1 x Aparat de calcat vertical cu abur
Culoare Alb Albastru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1700 W
Tip panou de comanda Mecanic
Capacitate recipient apa 200 ml
Trepte de viteza 2
Material talpa Ceramic
Debit abur (g/min) 30

DIMENSIUNI

Lungime cablu 2.5 m
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.