Aparat de calcat vertical cu abur Tefal Access Steam Easy DT7130E1, 1400 W, abur 25 g/ min, rezervor 150 ml, incalzire rapida 25 secunde, cablu electric 2.6 m, alb/ albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de calcat vertical cu abur Tefal Access Steam Easy DT7130E1, 1400 W, abur 25 g/ min, rezervor 150 ml, incalzire rapida 25 secunde, cablu electric 2.6 m, alb/ albastru de la Tefal

Calca si purifica cu usurinta toate tesaturile tale

Descopera aparatul de calcat cu abur Tefal Access Steam Easy ce inlatura rapid cutele si reimprospateaza tesaturile. Puterea de 1400 W, aburul variabil de pana la 25 g/minut si incalzirea rapida de pana la 15 secunde sunt ideale pentru ca tu sa poti arata perfect intr-un timp scurt. Puterea naturala de purificare a aburului elimina pana la 99.99% din virusuri si bacterii* si reduce mirosurile neplacute — aparatul vine la pachet cu o perie pentru praf din microfibra.

*test extern efectuat in laboratoare independente, aplicand aparatul pe tesaturi din bumbac si calcand usor fata spate de 3 ori

 

Aparatul de calcat cu abur Tefal Access Steam Easy: Partenerul ideal pentru indepartarea rapida si usoara a cutelor

Pentru indepartare rapida a cutelor si purificare usoara, aparatul de calcat cu abur Tefal Access Steam Easy este ideal pentru a arata perfect in fiecare zi. Aparatul vine cu o putere de 1400 W si un abur variabil de pana la 25 g/minut pentru indepartare usoara a cutelor si purificarea tesaturilor*. Gata de utilizare intr-un timp scurt datorita incalzirii rapide de numai 25 secunde — purificare si indepartare a prafului pentru igiena perfecta si prospetime de lunga durata.

 

Elimina cu usurinta cutele

Obtine un look impecabil intr-un timp scurt datorita puterii de 1400 W si a aburului variabil de pana la 25 g/minut ce ofera o indepartare usoara si rapida a cutelor in fiecare zi.

   

 

Economiseste timp

Proiectat pentru utilizare frecvente si indepartare rapide a cutelor datorita incalzirii rapide de numai 25 secunde.

   

 

Reimprospateaza

Nimic nu se compara cu sentimentul oferit de hainele proaspat igienizate si fara mirosuri neplacute pe intreg parcursul zilei.

   

 

Curata tesaturile

Puterea naturala a aburului, impreuna cu peria de microfibra pentru praf, ofera tesaturilor tale un plus de prospetime in timp ce elimina praful.

   

Elimina bacteriile

Aburului elimina pana la 99.99% din bacterii, virusuri si germeni* si igienizeaza tesaturile eliminand mirosurile neplacute. 

*test extern efectuat in laboratoare independente, aplicand aparatul pe tesaturi din bumbac si calcand usor fata spate de 3 ori

   

 

Usor de utilizat

Carligul pentru usa este ideal pentru a calca cu usurinta tesaturile, in timp ce cablul de alimentare de 2.6 m ofera o libertate de miscare exceptionala.

   

 

Sigur pentru orice tip de tesatura

Ingrijeste-ti tesaturile cu aparatul de calcat ce este ideal pentru orice tip de tesatura. Peria pentru tesaturi delicate este ideala pentru a igieniza haine pretentioase precum cele din matase.

   

 

Performante de lunga durata

Robust, confectionat din materiale durabile, aparatul poate fi reparat pe o perioada de 15 an.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aparat de calcat cu aburi
Tip Vertical
Utilizare Rezidential
Tehnologii Steam
Continut pachet 1 x Aparat de calcat cu abur
Culoare Alb Albastru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1400 W
Debit abur (g/min) 25

DIMENSIUNI

Lungime cablu 2.6 m
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.