Fier de calcat Tefal Ultragliss Plus FV6810E0, 2800W, talpa Durilium AirGlide, jet de abur 250 g/ min, functie anti-calcar, visiniu/ alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Fier de calcat Tefal Ultragliss Plus FV6810E0, 2800W, talpa Durilium AirGlide, jet de abur 250 g/ min, functie anti-calcar, visiniu/ alb de la Tefal

Rezultate perfecte, putere de lunga durata

Fierul de calcat Tefal UltraGliss Plus a fost proiectat pentru a oferi rezultate perfecte in fiecare, alaturi de abur de inalta eficienta si cea mai buna alunecare de la Tefal. Acesta produce cu pana la 25% mai mult abur si dispune de o putere de 2800 W pentru incalzire rapida si un jet puternic de abur pentru a indeparta pana si cele mai dificile cute.

*comparativ cu fierul de calcat FV495x de la Tefal.

Fierul de calcat Tefal UltraGliss Plus: Rezultate perfecte, putere de lunga durata

Combinand puterea aburului cu o serie impresionanta de functii, fierul de calcat Tefal UltraGliss Plus ofera o solutie simpla si eficienta pentru rezultate eficiente in fiecare zi. Fierul de calcat ofera o ingrijire usoara a tesaturilor datorita cu puterii de pana la 25% mai mare*. Talpa Durilium AirGlide a fost proiectata pentru o utilizare de lunga durata, fiind rezistenta la zgarieturi si dispune de orificii pentru abur 100% active pe intreaga suprafata a acesteia. Puterea de 2800 W ofera o incalzire rapida, un abur variabil de pana la 50 g/min si un jet puternic de pana la 260 g/min pentru a indeparta pana si cele mai dificile cute.

Abur foarte puternic

 

Bucura-te de sesiuni de calcat rapide si mai eficiente datorita talpii de inalta performanta ce ofera cu pana la 25%* mai multa putere a aburului pentru rezultate perfecte in fiecare zi.

   

Putere de 2800 W

 

Aceasta este ideala pentru sesiuni de calcat zilnice, oferind o incalzire rapida si performante de top de fiecare data.

   

Rezultate eficiente

 

Aburul variabil de pana la 50 g/min ofera sesiuni de calcat eficiente si rezultate perfecte intr-un timp scurt.

   

Jet de abur puternic

 

Jetul de abur de pana la 250 g/min este ideal pentru a indeparta pana si cele mai dificile cute.

   

Difuzie optima a aburului

 

Talpa Durilium AirGlide dispune de orificii active pentru o difuzie optima a aburului, cu 30% mai multe orificii fata de generatia anterioara UltraGliss, asigurand astfel rezultate perfecte.

   

Talpa de inalta calitate

 

Noua talpa Durilium AriGlide ofera cea mai buna alunecare de la Tefal si performante impresionante datorita tehnologiei patentate.

   

Modul Eco

 

Acesta reduce consumul de energie electrica cu pana la 20%, pentru a proteja mediul inconjurator si a reduce costurile de exploatare.

   

Varf profilat

 

Acesta are o forma speciala pentru a calca cu usurinta zonele greu accesibile precum cele din jurul nasturilor.

   

Abur vertical

 

Este usor sa calci tesaturile delicate si de mari dimensiuni datorita aburului vertical, ideal pentru a indeparta cutele de pe costume si chiar perdele.

   

Performante de lunga durata

 

Talpa rezistenta la zgarieturi ofera performante de lunga durata.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Fier de calcat
Tip Orizontal
Utilizare Rezidential
Tehnologii Durilium AirGlide
Functii

Sistem Anti-picurare

Anticalcar

Incalzire rapida

Mod Eco

Continut pachet 1 x Fier de calcat
Culoare Rosa

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 2800 W
Tip panou de comanda Mecanic
Capacitate recipient apa 0.27 l
Debit abur (g/min) 50
Debit jet abur (g/min) 250

DIMENSIUNI

Lungime cablu 2 m
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.