Tefal Fier de calcat Easygliss FV3922, talpa Durilium, 2300 W, 0.27 l, 120 g/min, alb/rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Fier de calcat Easygliss FV3922, talpa Durilium, 2300 W, 0.27 l, 120 g/min, alb/rosu de la Tefal

Varful unic de eliberare a aburului va ofera abur in zonele greu accesibile

Varful unic pentru abur al acestui fier de calcat de la Tefal combina o orientare deosebita a varfului talpii si fante pentru abur special alungite pentru a ajunge in cele mai mici si greu accesibile zone, astfel incat sa obtineti rezultate uluitoare. 

Design optim pentru manevrarea usoara a fierului de calcat peste imbracaminte 

Fierul de calcat de la Tefal este conceput sa poata fi manevrat cu usurinta peste imbracaminte si va permite sa ajungeti usor chiar si in zonele cele mai greu accesibile.

Fier de calcat usor de manevrat pe masa de calcat

Fierul de calcat are o greutate optima ceea ce il face usor de pozitionat pe masa de calcat si inapoi pe piciorul de sprijinire.

Abur la debit maxim pe materialele fine

Majoritatea fiarelor de calcat nu produc deloc abur cand sunt fixate pe temperatura cea mai mica si foarte putin la urmatoarea treapta. Cu Easygliss FV 3922E0 puteti utiliza debitul maxim de abur la toate treptele de temperatura

Alunecare ideala 

O talpa de inalta calitate este esentiala pentru pentru a obtine performanta dorita in timpul calcatului. Talpa unica Durilium  este de patru ori mai dura decat otelul inoxidabil, ofera rezistenta excelenta la zgarieturi si garanteaza o alunecare usoara pe o perioada foarte indelungata, aratand mereu ca noua.

 
 
Caracteristici principale
 

Putere (W): 2300

Talpa: Durilium

Tip produs: Fier de calcat

Capacitate rezervor apa (l): 0.27

 
Functii
 

Debit de abur (g/min): 35

Jet de abur (g/min): 120

Functie pulverisare/spray: Da

Anti-calcar: Da

Anti-picurare: Da

Auto-curatare: Da

Varf cu aburi: Da

Functii: Sistem Easycord

 
Caracteristici tehnice
 

Lungime cablu alimentare (m): 2

Culoare: Alb/Rosu

Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.