Tefal Fier de calcat Freemove FV9970E0, 2600 W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Fier de calcat Freemove FV9970E0, 2600 W de la Tefal

Fier de calcat Freemove FV9970E0, 2600 W

Uitati de grija cablului cu Freemove!

Multi dintre noi putem fi incomodati de cablu in timpul procesului de calcare. Cablul se incurca in material, este prea scurt sau ne sta in cale.

Cu Freemove, primul fier puternic si fara cablu de la Tefal, beneficiati de libertate de miscare, fara compromisuri privind performanta.
Freemove va permite sa ajungeti la capatul mesei de calcat fara a va face griji ca este prea scurt cablul sau ca acesta va sifona hainele deja calcate.

Cu o putere de 2600 W, asigura rezultate de calcare echivalente cu cele ale unui fier clasic, cu cablu*.

Performanta ultra puternica:

Declansatorul pentru abur suplimentar (abur-la-comanda) si jetul puternic de abur de pana la 180g/min ajuta la eliminarea cutelor dificile.
Distributie excelenta a aburului datorita orificiilor dispuse pe toata suprafata talpii.
Tehnologie unica fara cablu:

Fara efort: baza orizontala asigura o experienta de calcare fara efort: nu este necesar sa ridicati fierul intrucat acesta poate fi asezat pe baza cu o singura miscare lina. Baza este deosebit de ergonomica datorita tehnologiei de absorbtie a socurilor, unica la nivel mondial.
Practic: panoul de control intuitiv va avertizeaza cand fierul trebuie reincarcat.
Reincarcare rapida: in timp ce rearanjatihainele pe masa de calcat, fierul este gata incarcat si va puteti apuca de treaba!
Sistemul Easyfix asigura fixarea facila a bazei pentru a stabilitate maxima si confort in timpul calcarii.
Practic si durabil:

Alunecare de lunga durata: Talpa Gliss/Glide Protect Autoclean nu are nevoie de intretinere, nu se murdareste in timp, mentinand o alunecare exceptionala.
Usor de utilizat: functia Automatic Steam (abur automat) seteaza cantitatea ideala de abur si temperatura optima pentru fiecare tip de tesatura ales.
Sistemul antipicurare dublu previne curgerea picaturilor pe hainele dumneavoastra. Rezistent in timp: sistemul anticalcar dublu ajuta la eliminarea depunerilor de calcar si asigura o durata de viata indelungata a fierului.
Sigur: prevazut cu oprire automata pentru siguranta, fierul de calcat se opreste automat atunci cand nu este in uz sau daca a cazut.

Putere (W) 2 600 W
Abur variabil 0-35 g/min
Jet de abur 180 g/min
Abur vertical
Pulverizare apa
Reglarea aburului si a temperaturii
Materialul talpii Gliss/Glide Protect Autoclean - invelis Palladium
Capacitatea de alunecare a talpii *****
Durabilitatea talpii/rezistenta la zgarieturi *****
Varf de precizie
Difuzia aburului prin talpa 64 de orificii, abur la varf, in centru si pe marginea talpii
Declansator ergonomic pentru abur
Maner ergonomic
Capacitatea rezervorului de apa 250 ml
Orificiu mare pentru alimentarea cu apa
Antipicurare
Oprire automata
Anticalcar

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.