Tefal Fier de calcat Easygliss FV3912E0, 2200W, 35 g/min, 110 g/min, talpa Durilium, alb/rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Fier de calcat Easygliss FV3912E0, 2200W, 35 g/min, 110 g/min, talpa Durilium, alb/rosu de la Tefal

Talpa exclusiva Durilium

Tehnologia Durilium asigura alunecare exceptionala, distributie perfecta a aburului si rezistenta la zgarieturi pentru sesiuni de calcat rapide si eficiente.

Easygliss este prevazut cu cea mai buna talpa de la Tefal din punct de vedere al alunecarii, datorita tehnologiei Durilium, oferind o experienta excelenta de alunecare pentru sesiuni de calcat rapide si usoare. In plus, functia de reglare automata a aburului si temperaturii in functie de materialul selectat, declansatorul pentru abur suplimentar si varful de precizie asigura rezultate imaculate de fiecare data, netezind cu usurinta chiar si cele mai dificile cute.
 

Alunecare optima pentru sesiuni de calcat eficiente

Conceput special pentru a simplifica sesiunile de calcat, Easygliss raspunde tuturor provocarilor prin rezultate optime si performante durabile.
Tehnologia Durilium asigura alunecare exceptionala, distributie perfecta a aburului pe toata suprafata talpii si rezistenta la zgarieturi pentru sesiuni de calcat rapide si eficiente. Aburul variabil de 35 g/min produce rezultate rapide, iar jetul de abur puternic de pana la 110 g/min indeparteaza chiar si cele mai incapatanate cute. Se incalzeste rapid si asigura performante deosebite datorita puterii mari de 2,200 W.
Easygliss imbina perfect confortul si eficienta pentru sesiuni de calcat rapide si usoare!

 

Sesiuni de calcat rapide si fara efort

Talpa Durilium asigura o difuzie optima a aburului, alunecare perfecta pe tesatura in orice directie, rezistenta excelenta impotriva zgarieturilor si intretinere usoara.

Distributie optima a aburului

Constructia speciala a fierului permite o difuzie optima a aburului pe intreaga suprafata a talpii. Aburul este distribuit atat prin varf, cat si prin mijlocul talpii pentru rezultate optime.

 
 

Sistem antipicurare

Previne scurgerile de apa si elimina riscul aparitiei petelor pe tesaturi.

Abur variabil de pana la 35 g/min

Umezeste si inmoaie tesaturile pentru sesiuni de calcat eficiente.

 
 

Cantitatea potrivita de abur pentru fiecare material

Trebuie doar sa selectezi tipul de material, iar temperatura si cantitatea de abur sunt ajustate automat.

Varf de precizie

Varf de precizie pentru rezultate fara cusur, in cel mai mic detaliu. Acces facil chiar si in zonele dificile (margini inguste, cusaturi, gulere).

 
 

Jet de abur puternic de pana la 110 g/min

Pentru indepartarea rapida chiar si a celor mai dificile cute sau pentru reimprospatarea hainelor folosind aburul vertical.

Orificiu larg de umplere

Rezervorul de apa este usor de alimentat datorita orificiului mare de umplere, evitand astfel scurgerile nedorite.

 
     

Functie anticalcar

Fierul este rezistent in timp si usor de intretinut datorita sistemului anticalcar ce previne aparitia depunerilor de calcar si asigura un abur de inalta performanta.

 

 

Caracteristici principale

Talpa Durilium
Ultragliss
Tip produs Fier de calcat
Capacitate rezervor apa (l) 0.27


Functii

Debit de abur (g/min) 35
Jet de abur (g/min) 110
Functie pulverisare/spray Da
Anti-calcar: Da
Anti-picurare Da
Suport anti-alunecare Da


Caracteristici tehnice

Lungime cablu alimentare (m) 2
Culoare Alb/Rosu

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.