Tefal Statie de calcat Pro Express Care GV9061E0, incalzire rapida, 7 bari, 480 gr/min, talpa Autoclean, 1.6 l, alb/rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Statie de calcat Pro Express Care GV9061E0, incalzire rapida, 7 bari, 480 gr/min, talpa Autoclean, 1.6 l, alb/rosu de la Tefal

   

Sesiuni de calcat rapide si puternice si grija deosebita pentru materiale.

Pro Express Care este statia de calcat de inalta presiune care are grija de hainele tale.

Tehnologia exclusiva Protect System transforma in abur picaturile de apa ce raman in fier, prevening scurgerea acestora si formarea petelor pe haine pentru o ingrijire completa a tesaturilor.

Colectorul anticalcar colecteaza si indeparteaza chiar si cele mai fine particule de calcar din boiler, asigurand performanta constanta si durabila a aburului, astfel prelungind durata de viata a aparatului.

Pro Express Care ajusteaza aburul si temperatura in functie de tipul de tesatura, datorita celor 3 combinatii optime de temperatura si abur pentru fiecare tip de material (delicat/normal/maxim).

Aparatul elibereaza un abur cu presiune inalta ce patrunde adanc in tesatura pentru rezultate rapide si eficiente, chiar si in cazul materialelor groase sau al cutelor dificile.

Talpa Gliss/GlideProtect Autoclean asigura difuzie optima a aburului pentru alunecare perfecta in orice directie pentru sesiuni de calcat eficiente si fara efort.

Functia de autocuratare mentine talpa curata in timp pentru intretinere usoara. Varful ascutit permite accesul usor in zonele dificile pentru sesiuni de calcat de mare precizie.

Rezervorul de apa detasabil, cu o capacitate de 1,6 l, cu reumplere continua este ideal pentru sesiuni de calcat neintrerupte.

Datorita sistemelor de blocare si de depozitare a cablului pentru abur, este deosebit de usor de transportat si depozitat.

 

Caracteristici

Tip produs Statie de calcat

Talpa Autoclean

Putere (W) 2400

Presiune abur statie 7 bar

Latime 47 cm

Inaltime 35.9 cm

Adancime 27.8 cm

Greutate 4.73 Kg

Culoare Alb/Rosu

Debit de abur (g/min) 120

Calcare pe verticala Nu

Jet de abur (g/min) 470

Anti-calcar Da

Anti-picurare Da

Auto-curatare Da

Oprire automata Da

Putere 2400 W

Timp incalzire 2 minute

Lungime cablu 1.8 m

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.