Tefal Statie de calcat Pro Express GV7850E0, 2400W, 3 setari temperatura, 6.9 bar, 450g/min, Talpa Autoclean Airglide, rezervor detasabil 1.6L

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Statie de calcat Pro Express GV7850E0, 2400W, 3 setari temperatura, 6.9 bar, 450g/min, Talpa Autoclean Airglide, rezervor detasabil 1.6L de la Tefal

Usor de folosit

Statia de calcat Pro Express este usor de folosit si dispune de functii imbunatatite, pentru sesiuni de calcat eficiente si fara efort, printr-o singura apasare de buton.

Ai grija de hainele tale cu statia de calcat de inalta presiune Pro Express. Colectorul anticalcar exclusiv asigura rezultate de incredere si de lunga durata, in timp ce aburul puternic se combina perfect cu serarile optime de temperatura si abur pentru rezultate perfecte obtinute cu o singura apasare de buton. Pentru mai mult confort in utilizare, rezervorul de apa poate fi umplut in orice moment pentru sesiuni de calcat neintrerupte.

Performanta exceptionala cu o singura apasare de buton

Oferind rezultate de inalta performanta, cu siguranta totala si usurinta in folosire, Pro Express combina puterea aburului de inalta presiune cu caracteristici imbunatatite. Aceasta statie de calcat de inalta presiune ofera protectie tesaturilor datorita tehnologiei avansate de la nivelul bolerului si a setarilor optime de temperatura si abur, printr-o singura apasare de buton. Produsul dispune de o gama mare de functii imbunatatite ce ofera sesiuni de calcat eficiente si fara efort. Colectorul anticalcar asigura indepartarea usoara a depunerilor de calcar din boiler, prelungind durata de viata a aparatului si performante durabile. Datorita sistemului de blocare, poti transporta si depozita statia de calcat cu usurinta, in conditii de siguranta. Talpa Durilium AirGlide Autoclean asigura alunecare usoara si fara efort pe toate tipurile de materialele, iar functia de oprire automata ofera sesiuni de calcat in siguranta.

Economiseste timp

Produsul dispune de o presiune inalta, de pana la 6,9 bari, pentru patrunderea eficienta a aburului in tesatura.

   

Jet de abur puternic

Pana la 450 g/min pentru performante excelente in indepartarea rapida a cutelor chiar si in cazul tesaturilor groase.

   

Colector anticalcar

Asigura indepartarea usoara a depunerilor de calcar din boiler, prelungind durata de viata a aparatului si performante prelungite.

   

Talpa Durilium AirGlide Autoclean

Asigura alunecare usoara si fara efort pe toate materialele si distributie optima a aburului, iar stratul catalitic mentine talpa curata si fara pete, in conditii optime, de-a lungul timpului.

   

Usor de transportat, in conditii de siguranta

Datorita sistemului de blocare, poti transporta si depozita statia de calcat cu usurinta, in conditii de siguranta.

   

Reumplere usoara si continua

Rezervorul de apa detasabil poate fi umplut in orice moment pentru sesiuni de calcat neintrerupte.

   

Practic

Cablul se infasoara cu usurinta in jurul aparatului pentru a fi deosebit de usor de transportat si depozitat.

   

Produs reparabil timp de 10 ani

-Conceput pentru a fi usor de reparat;
-Livrare rapida a pieselor de schimb si un cost redus al transportului, timp de 10 ani;
-6500 centre de reparatii la nivel mondial.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Tip produs Statie de calcat
Talpa Durilium AirGlide Autoclean
Putere (W) 2400
Presiune abur statie 6.9 bar
Culoare Alb/Albastru

FUNCTII

Debit de abur (g/min) 120
Calcare pe verticala Da
Jet de abur (g/min) 450
Anti-calcar Da
Oprire automata Da

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 2400 W
Lungime cablu 1.8 m
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.