Einhell Ferastrau electric cu lant GH-EC 2040, 2000 W, 40 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
464,93 lei
Pret 36 Rate Optimo: 17.04 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

3,00 / 1 review
Cod:

4501720

Garantie: 24 de luni

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Ferastrau electric cu lant GH-EC 2040, 2000 W, 40 cm de la Einhell

Fierastraul electric GH-EC 2040 este o unealta utila si eficienta si un ajutor fiabil pentru taierea lemnelor de foc, pentru subtierea tufelor si pentru taierea pomilor mici. Bara si lantul de calitate de la OREGON asigura o performanta optima de taiere. Lantul poate fi tensionat si schimbat fara unelte. Pentru o buna transmisie a puterii si o durata de viata lunga exista un mecanism de angrenare metalic robust, de inalta calitate.
   
Ferastrau electric puternic si compact de 2.000 W, cu lama si lant OREGON si maner ergonomic pentru lucrari de taiere versatile in gradina

Ferastraul electric cu lant GH-EC 2040 este un ferastrau electric util si puternic pentru lucrari de taiere versatila in gradina, de exemplu taierea usoara a lemnului de foc, subtierea ramurilor groase sau taierea copacilor mai mici. Cu o lungime a lamei de 40 cm si o tehnologie de inalta calitate de la OREGON, lama stabila si lantul de ferastrau ascutit ofera o performanta buna de taiere si rezultate de taiere curate in orice moment. Fierastraul se tine intotdeauna in mana confortabil  si in siguranta datorita manerului sau pentru a executa chiar si lucrari mai dificile.
   
Protectie anti-recul, gheare metalice solide si surub de prindere a lantului pentru cea mai buna siguranta operationala posibila

Pentru cea mai buna siguranta operationala posibila, ferastraul cu lant este echipat cu functii importante de siguranta. Protectia contra reculului cu o intrerupere mecanica imediata a lantului opreste actionarea dintr-o data daca exista vreun recul Un surub de prindere a lantului are asigura siguranta atunci cand lantul aluneca de pe lama. Ghearele metalice robuste se prind imediat de lemn pentru o indrumare sigura in timpul tuturor lucrarilor de taiere si pot fi utilizate ca centru de rotatie pentru lama de calitate OREGON.
   
Cutie de viteze din metal robusta si durabila pentru o transmisie optima a puterii

Pentru o transmisie optima a puterii si o durata de viata lunga, cutia de viteze a ferastraului este confectionata dintr-un metal robust si cu o uzura scazuta.
   
Tensionare a lantului si lubrifiere automata a acestuia

Lantul poate fi schimbat si tensionat din nou datorita tensionarii lantului fara unelte cu ajutorul unei parghii pivotate practice. Recipientul suplimentar de ulei cu o gaura mare de umplere permite cu usurinta o lubrifiere automata a lantului in orice moment. Nivelul de ulei poate fi citit intotdeauna confortabil pe afisajul mare.
   
Clema practica de fixare a cablurilor pentru protectia cablului de alimentare
Cablul de alimentare este expus la o solicitare ridicata, in special prin miscari viguroase in timpul lucrarilor cu lemn. Clema practica de prindere a cablului previne uzura timpurie si decuplarea nedorita a conexiunii cablu / mufa.
   
Caracteristici:
  • Lant si lama de inalta calitate de la OREGON
  • intinderea si schimbarea lantului fara unelte
  • Angrenaj metalic pentru durata mare de viata
  • Maner ergonomic
  • Gheare de oprire robuste din metal
  • Rezervor de ulei pentru lubrifierea automata a lantului
  • Protectie de recul cu frana de lant cu instantanee mecanica
  • Deschidere mare de umplere
  • Lubrifiere automata a lantului
  • Surub de fixare a lantului

CARACTERISTICI GENERALE

Tip lucrare Hobby
Tip pornire Electrica
Tip alimentare La retea
Tip motor Electric
Continut pachet 1 x Fierastrau electric
Culoare Multicolor


CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 2000 W
Viteza maxima (rpm) 7800
Tensiune alimentare 230 V, 240 V
Capacitate rezervor ulei 160 ml


PERFORMANTE

Lungime de taiere 375 mm
Viteza lant 13.5 m/s


DIMENSIUNI

Lungime 530 mm
Latime 215 mm
Inaltime 275 mm
Lungime lama 40.6 cm
Greutate 5.45 Kg

Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Einhell Ferastrau electric cu lant GH-EC 2040, 2000 W, 40 cm

Rating general:
3
5
4
3 (1)
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

doru - Scor: 3/5 | acum 2 ani
Einhell Ferastrau electric cu lant GH-EC 2040, 2000 W, 40 cm

ieftin

vizibilitate redusa a nivelului de ulei, sistemul de fixare a lantului nu cel mai bun (dupa o folosire scurta se slabeste lantul).

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.