Fierbator MPM MCZ-84M, 1600W, 1 litru, rotire 360 grade, oprire automata, indicator nivel apa, carcasa din otel inoxidabil

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Fierbator MPM MCZ-84M, 1600W, 1 litru, rotire 360 grade, oprire automata, indicator nivel apa, carcasa din otel inoxidabil de la MPM

Fierbatorul MCZ-84M este fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate. Datorita finisajului sau clasic, se potriveste perfect oricarui interior.

Pentru uz zilnic

Baza rotativa de 360 ° a fierbatorului MCZ-84M permite pozitionarea acestuia in orice directie. Aparatul compact cu o capacitate de 1 litru se va potrivi cu usurinta in bucatarii mici, cabane de vara sau camere de hotel.

 

Sistem de protectie in mai multe etape.

MCZ-84M este echipat cu un sistem de protectie cu mai multe etape. Dupa fierberea apei, aparatul se opreste automat - il puteti opri si manual cu ajutorul comutatorului.

Daca fierbatorul este pornit fara apa, sistemul de protectie impotriva supraincalzirii il opreste automat.

 

 

Caracteristici generale:

Corp din otel inoxidabil;

Sistem de siguranta pe mai multe niveluri;

Capac inclinat;

Baza rotativa 360 °;

Incalzitor acoperit;

Indicator de functionare;

Caracteristici tehnice:

Capacitate min./max. 0,5 / 1,0 l;

Tensiune: 220-240 V ~ 50/60 Hz;

Putere nominala: 1350-1600 W;

Pachetul contine:

1 x Fierbator.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.