Fierbator MPM MCZ-98, 2150W, 1.7 litri, rotire 360 grade, element incalzire STRIX, capac detasabil, indicator nivel, oprire automata, otel inoxidabil

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Fierbator MPM MCZ-98, 2150W, 1.7 litri, rotire 360 grade, element incalzire STRIX, capac detasabil, indicator nivel, oprire automata, otel inoxidabil de la MPM

MCZ-98 ofera un design unic. Modelul 3D original si finisajul negru il fac exceptional.
 
 
Filtru metalic si baza rotativa
Un indicator si nivelul practic al apei va permite sa fierbeti exact cantitatea potrivita de apa. O baza rotativa pentru confort complet. Important, fierbatorul este echipat cu un filtru anti-calc, care faciliteaza curatarea fierbatorului si imbunatateste calitatea apei. Filtrul este fabricat din metal , ceea ce ii extinde foarte mult durabilitatea si durata de viata.
 
 
 
Comutator de pornire / oprire iluminat din spate
MCZ-98 dispune de un element de incalzire ascuns si decuplare automata dupa fierbere. Comutatorul de pornire / oprire iluminat din spate si capacul detasabil ii sporesc mult confortul.
 
 
Caracteristici generale:
Forma traditionala a corpului fierbatorului;
Corp din otel inoxidabil vopsit;
Capac detasabil;
Indicator al nivelului apei cu scara;
Baza rotativa stabila 360 °;
Incalzitor acoperit;
Comutator ON / OFF iluminat;
Filtru inlocuibil;
Element de incalzire STRIX;
Caracteristici tehnice:
Capacitate: 0,8 / 1,7 l;
Sursa de alimentare: 220-240 V 50/60 Hz;
Putere: 2150W;
Pachetul contine:
1 x Fierbator.
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.