Russell Hobbs Fierbator compact Chester 20190-70, 2200 W, 1 l, fierbere rapida, inox/negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Fierbator compact Chester 20190-70, 2200 W, 1 l, fierbere rapida, inox/negru de la Russell Hobbs

Fierbatorul compact Chester este ideal pentru spatiile mai mic. Acesta este micut dar foarte elegant, avand un finisaj din otel inoxidabil slefuit cu accente negre mate si logo Russell Hobbs. Chiar daca este un fierbator compact, acesta vine impreuna cu toate functiile esentiale. 

Functia de fierbere rapida face face posibila fierberea unei cesti de apa in doar 55 de secundeeconomisind cu pana la 66% mai multa energie. Avand o capacitate de 1 litru, acesta este indeajuns de mare pentru a prepara pana la 3 cesti, iar baza 360°poate fi utilizata confortabil atat de catre dreptaci, cat si de stangaci. Pentru a mentine suprafetele de lucru organizate, acesta are in baza un spatiu de depozitare incorporat care permite depozitarea lui cu usurinta. 

In plus, acesta are un filtru lavabil detasabil in interiorul varfului de turnare care mentine curat vasul fierbatorului. Avand o sumedenie de functii esentiale si un design modern, acest fierbator remarcabil va arata perfect in orice bucatarie. 

Caracteristici

Fierbator din otel inoxidabil cu accente negre mate

Capacitate compacta de 1 litru

Zona de fierbere rapida

Notat cu masuri pentru 1/2/3 cesti

Baza 360° cu spatiu pentru depozitarea cablului

Economiseste cu pana la 66% mai multa energie

Fierbe o ceasca de apa in doar 55 de secunde

Varf de turnare perfecta

Capac cu balamale

Indicator nivel apa Easy View

Buton pornire/oprire cu indicator LED rosu

Element de incalzire mascat

Filtru lavabil detasabil

2200W

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.