Infuzor pentru ceai Tefal Tastea BJ551B10, 8 trepte de temperatura, 1.5 L, ecran digital, functie pastrare la cald, gri/alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
480,24 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 481,43 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 17.65 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BJ551B10

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Infuzor pentru ceai Tefal Tastea BJ551B10, 8 trepte de temperatura, 1.5 L, ecran digital, functie pastrare la cald, gri/alb de la Tefal

Infuzorul pentru ceai Tefal Tastea: Ceai perfect preparat la temperatura și timpul potrivit

Ingredientul cheie pentru a obține ceaiul perfect este temperatura optimă. Infuzorul pentru ceai Tefal Tastea dispune de o sticlă confecționată din sticlă rezistentă la temperaturi înalte și 8 trepte de temperatură.

Savurează în liniște ceaiul tău preferat, de la ceai alb sau verde, perfect infuzat la temperaturi scăzute, la ceai negru, preparat la temperaturi înalte, toate acestea în recipientul cu o capacitate de 1.5 L, perfect pentru orice ocazie.

Designul elegant și funcțiile inteligente oferă un plus de confort în utilizare: recipientul pentru frunze este confecționat din inox și oferă o infuzare și curățare ușoară, în timp ce funcția de Păstrare la cald va menține ceaiul tău la temperatura optimă timp de până la 8 ore.

Baza de control cu ecran digital

Aceasta dispune de un ecran digital usor de citit ce afiseaza parametrii setati si alte functii.

Ceai preparat perfect, la temperatura si durata optima

Prepara ceaiul tau preferat ca un expert: cele 8 trepte de temperatura (40, 60, 70, 80, 85, 90, 95,100°C) sunt ideale pentru a prepara o varietate de retete de ceai - de la ceai alb sau verde, infuzat la temperaturi joase, la ceai negru, preparat la temperaturi ridicate. Cele 10 setari pentru durata de infuzare, de la 1 la 10 minute, garanteaza rezultate perfecte pentru orice tip de ceai.

Functie pentru pastrare la cald

Ajusteaza durata de pastrare la cald, de la 1 la 8 ore, iar aparatul va pastra ceaiul tau la temperatura ideala pentru a putea fi servit pe intreaga durata a zilei.

Recipient din sticla rezistent la temperaturi inalte de 1.5 L

Acesta este ideal pentru a prepara si servi ceaiul tau favorit datorita sticlei de inalta calitate din care este confectionat.

Recipient din otel inoxidabil, detasabil

Acesta este ideal pentru a infuza simplu si rapid retetele tale favorite de ceai, fiind confectionat din inox. Recipientul este detasabil si ofera o curatare usoara si rapida.

Culoare Gri
Secondary(ies) Colour(s) Alb
Material Sticlă
Putere 1200-1430 W
Capacitate 1.5 L
Bază rotativă 360◦
Selector de temperatură Electronic
Control Type on power base or on handle
Auto programs
Lungimea cablului de alimentare 0.7 m
Tip de ștecher Europeană
Formă ștecher Unghi drept
Culoare ștecher Negru

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.