Frigider incorporabil cu o usa Liebherr IRE 5100, 308 l, H 178 cm, Clasa E, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Frigider incorporabil cu o usa Liebherr IRE 5100, 308 l, H 178 cm, Clasa E, alb de la Liebherr

EasyFresh

EasyFresh-Safe garanteaza prospetimea pietei in casa dumneavoastra. Fie ca este vorba de fructe neambalate, legume sau fructe: aici se depoziteaza totul optim. Datorita sigiliului etans, produsele alimentare ridica umiditatea din Safe. Astfel produsele alimentare raman proaspete un timp mai lung.

SmartDeviceBox cu posibilitate de postechipare

Doriţi să fiţi echipat pentru viitorul Smart Home? Aparatul dumneavoastră Liebherr vă sprijină cu plăcere: Îl puteţi postechipa cu un SmartDeviceBox, care vă aduce aparatul dumneavoastră Liebherr pe internet. SmartDeviceBox se poate încorpora în câţiva paşi simpli şi vă deschide deja de astăzi întreaga lume a posibilităţilor digitale.

Display tactil

Cu adevarat emotionant: prin display-ul tactil operati aparatul dumneavoastra Liebherr simplu si intuitiv. Pe display sunt dispuse sistematizat vizual toate functiile. Cu o usoara atingere selectati de exemplu fara efort functiile sau verificati temperatura actuala a frigiderului dumneavoastra.

Spatiu pentru tava de gatit

Doriti sa pastrati proaspete prajiturile de casa? Sau Pizza preparata, care trebuie introdusa in cuptor mai tarziuO Pur si simplu glisati tava dumneavoastra de gatit in aparatul dumneavoastra Liebherr– va ofera mult spatiu pentru a depozita o tava de gatit. Deosebit de practic: Puteti glisa in interior si exterior tava de gatit la deschiderea usii de 90°.

SuperSilent

Psssst – ascultati cu atentie: Aparatul dumneavoastra Liebherr este atat de silentios, ca trebuie sa va lungiti urechile pentru a-l percepe. Ce sta in spatele acestui lucru? Toate componentele de racire precum compresoarele, supapele, ventilatoarele si vaporizatoarele sunt optimizate si adaptate reciproc perfect. Astfel incat sa auziti in bucataria dumneavoastra numai ce doriti.

Iluminarea plafonului LED

Iluminarea plafonului LED ilumineaza spatiul interior de sus - pentru o privire de ansamblu buna a produselor dumneavoastra alimentare. Pata luminoasa extra: LED-urile sunt pozitionate inainte de placile din sticla, astfel incat este iluminat bine si un frigider plin.



Tip aparat frigorific Frigider
Volum net total (l) 308
Afisaj / Panou comanda Digital / Electronic
Volum net frigider (l) 308
Clasa eficienta energetica E
Sistem de racire Static
Numar compresoare 1
Tehnologii EasyFresh
Functii / Optiuni SmartDeviceBox

Frigider

Sistem racire frigider Static
Control temperatura frigider Electronic
Sistem dezghetare Automat
Numar rafturi 7
Rafturi pe usa 4
Numar sertare 2
Fresh box (Compartiment pentru alimente proaspete) Da
Cutie legume/fructe Da
Suport pentru oua Da
Suport pentru sticle Nu
Material rafturi Sticla
Dozator apa Nu

Caracteristici tehnice

Clasa climatica SN, T
Consum energetic (kWh/24h) 0.313
Consum energetic (kWh/an) 114
Agent frigorific R600a
Tip usa Usa fixa - dreapta interschimbabil
Picioare Da
Iluminare interior Da
Maner Nu
Roti in partea din spate Nu
Clasa emisie zgomot B
Nivel zgomot (dB) 35

Altele

Culoare Alb
Dimensiuni (L x A x I cm) 56 -57 x 55 x 177.2 – 178.8
Greutate (Kg) 54.5
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa de eficienta energetica
      E
    • Volum (l)
      308

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.