rigider incorporabil cu o usa Liebherr IRf 5101, Smart Frost, 286 l, H 178.8 cm, Clasa F, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere rigider incorporabil cu o usa Liebherr IRf 5101, Smart Frost, 286 l, H 178.8 cm, Clasa F, alb de la Liebherr

EasyFresh

EasyFresh-Safe garanteaza prospetimea pietei in casa dumneavoastra. Fie ca este vorba de fructe neambalate, legume sau fructe: aici se depoziteaza totul optim. Datorita sigiliului etans, produsele alimentare ridica umiditatea din Safe. Astfel produsele alimentare raman proaspete un timp mai lung.

SmartDeviceBox cu posibilitate de postechipare

Doriti sa fiti echipat pentru viitorul Smart HomeO Aparatul dumneavoastra Liebherr va sprijina cu placere: Il puteti postechipa cu un SmartDeviceBox, care va aduce aparatul dumneavoastra Liebherr pe internet. SmartDeviceBox se poate incorpora in cativa pasi simpli si va deschide deja de astazi intreaga lume a posibilitatilor digitale.

Display tactil

Cu adevarat emotionant: Prin display-ul tactil operati aparatul dumneavoastra Liebherr simplu si intuitiv. Pe display sunt dispuse sistematizat vizual toate functiile. Cu o usoara atingere selectati de exemplu fara efort functiile sau verificati temperatura actuala a frigiderului dumneavoastra.

SuperSilent

Psssst – ascultati cu atentie: Aparatul dumneavoastra Liebherr este atat de silentios, ca trebuie sa va lungiti urechile pentru a-l percepe. Ce sta in spatele acestui lucruO Toate componentele de racire precum compresoarele, supapele, ventilatoarele si vaporizatoarele sunt optimizate si adaptate reciproc perfect. Astfel incat sa auziti in bucataria dumneavoastra numai ce doriti.

Iluminarea laterala LED pe ambele parti

Pentru o vedere de ansamblu rapida in frigider: Datorita iluminarii laterale LED pe ambele parti va puteti urmari in permanenta produsele alimentare. LED-urile sunt pozitionate, astfel incat frigiderul dumneavoastra mare sa fie iluminat si cu produse alimentare in interior. Deoarece LED-urile sunt integrate coplanar in peretii laterali, se pastreaza complet suprafata utila valoroasa.

Suprafete de depozitare din usa

Va doriti o suprafata de depozitare sigura pentru bauturi sau produse alimentareO Si doriti sa fie usor accesibilaO Suprafetele de depozitare din usa va ofera ambele lucruri. Sunt reglabile pe inaltime si se potrivesc astfel la nevoile dumneavoastra. Practic este si suportul de sticle glisant si detasabil: Astfel sticlele dumneavoastra se afla intotdeauna in siguranta.



Tip aparat frigorific Frigider
Volum net total (l) 286
Afisaj / Panou comanda Digital
Volum net frigider (l) 259
Volum net congelator (l) 27
Clasa eficienta energetica F
Sistem de racire Smart Frost
Numar compresoare 1
Tehnologii Easy Fresh
Functii / Optiuni Smart Device, Schimbarea sensului de deschidere a usii integrata in compartimentul de congelare, Garnitura a usii interschimbabila, Sertar, Compartimente pentru oua, Filtrul de carbune activ FreshAir, SabbathMode, Alarma usa, SuperCool, HolidayMode, Alarma de intrerupere de curent, NightMode, Blocarea display-ului, PartyMode, EnergySaver, CleaningMode

Frigider

Sistem racire frigider Smart Frost
Control temperatura frigider Electronic
Sistem dezghetare Manual
Numar rafturi 5
Rafturi pe usa 4
Numar sertare 2
Fresh box (Compartiment pentru alimente proaspete) Da
Cutie legume/fructe Da
Suport pentru oua Da
Suport pentru sticle Nu
Material rafturi Sticla securizata
Numar zone racire 1
Dozator apa Nu

Congelator

Sistem racire congelator Smart Frost
Sistem dezghetare Manual
Control temperatura congelator Electronic
Numar compartimente 1
Preparare automata cuburi de gheata Nu
Congelare rapida Nu

Caracteristici tehnice

Clasa climatica ST
Consum energetic (kWh/24h) 0.584
Consum energetic (kWh/an) 231.5
Capacitate congelare (kg/24h) 2
Agent frigorific R600a
Autonomie fara curent (h) 14
Picioare Da
Iluminare interior Da
Maner Nu
Roti in partea din spate Nu
Clasa emisie zgomot C
Nivel zgomot (dB) 37

Altele

Culoare Alb
Dimensiuni (L x A x I cm) 56-57 x 55 x 177.2-178.8
Greutate (Kg) 55.8
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.