Frigider incorporabil cu o usa LIEBHERR IRBD 4120, 190 l, H 121.3 cm, Clasa D, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Frigider incorporabil cu o usa LIEBHERR IRBD 4120, 190 l, H 121.3 cm, Clasa D, alb de la Liebherr

Fructe & legume mereu proaspete

Salata crocanta sau capsuni: Cele mai sensibile produse alimentare merita un loc special, pentru a ramane proaspete: BioFresh-Safes. In „Fructe & legume mereu proaspete“ este temperatura aproape de 0 °C. In combinatie cu umiditatea aerului predominanta de acolo, datorita inchiderii etanse, fructele si legumele neambalate se simt deosebit de bine. Nu trebuie sa setati nimic.

DrySafe

Doriti sa ramana proaspat pe cat posibil de mult fileul delicat de vitel sau laptele proaspatO Acest lucru este asigurat de BioFresh-Safes: In „DrySafe“ predomina o temperatura aproape de 0 °C – conditii ideale de depozitare si pentru cele mai sensibile produse alimentare. Si cel mai bine: Totul este setat din fabricatie perfect pentru folosirea imediata - pentru prospetime indelungata.

SmartDeviceBox cu posibilitate de postechipare

Doriti sa fiti echipat pentru viitorul Smart Home? Aparatul dumneavoastra Liebherr va sprijina cu placere: Il puteti postechipa cu un SmartDeviceBox, care va aduce aparatul dumneavoastra Liebherr pe internet. SmartDeviceBox se poate incorpora in cativa pasi simpli si va deschide deja de astazi intreaga lume a posibilitatilor digitale.

Display tactil

Cu adevarat emotionant: Prin display-ul tactil operati aparatul dumneavoastra Liebherr simplu si intuitiv. Pe display sunt dispuse sistematizat vizual toate functiile. Cu o usoara atingere selectati de exemplu fara efort functiile sau verificati temperatura actuala a frigiderului dumneavoastra.

Spatiu pentru tava de gatit

Doriti sa pastrati proaspete prajiturile de casa? Sau Pizza preparata, care trebuie introdusa in cuptor mai tarziu? Pur si simplu glisati tava dumneavoastra de gatit in aparatul dumneavoastra Liebherr va ofera mult spatiu pentru a depozita o tava de gatit. Deosebit de practic: Puteti glisa in interior si exterior tava de gatit la deschiderea usii de 90°.

SoftSystem

De la micul dejun pana la gustarea de la miezul noptii – exista multe ocazii pentru a deschide si inchide din nou frigiderul. Iar cu aparatul dumneavoastra Liebherr acest lucru este foarte distractiv: Datorita SoftSystem se inchide usa frigiderului usor amortizata si sigur, precum si placut de usor si silentios. Totodata raman stabile sticlele depozitate in usa interioara – nimic nu se clatina sau se misca.

Caracteristici generale


Tip aparat frigorific Frigider
Volum net total (l) 190
Volum net frigider (l) 190
Afisaj / Panou comanda LED Touch Control
Clasa eficienta energetica D
Sistem de racire Static
Numar compresoare 1
Tehnologii BioFresh, DrySafe
Functii / Optiuni Posibilitate instalare SmartDeviceBox, Spatiu pentru tava de gatit, SoftSystem, Mod super silentios, Mod curatare, Economisire energie, Mod petrecere, Mod noapte, Alarma intrerupere curent, Mod vacanta, SuperCool, Alarma usa, Mod sabat, Filtru de carbune activ FreshAir


Frigider


Sistem racire frigider Static
Control temperatura frigider Electronic
Sistem dezghetare Automat
Numar rafturi 4
Rafturi pe usa 3
Numar sertare 2
Fresh box (Compartiment pentru alimente proaspete) Da
Cutie legume/fructe Da
Suport pentru oua Da
Suport pentru sticle Da
Material rafturi Sticla
Dozator apa Nu


Caracteristici tehnice


Clasa climatica SN, T
Consum energetic (kWh/24h) 0.311
Consum energetic (kWh/an) 114
Agent frigorific R600a
Tip usa Usa reversibila
Picioare Nu
Iluminare interior Da
Maner Nu
Roti in partea din spate Nu
Clasa emisie zgomot B
Nivel zgomot (dB) 35

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa noua de eficienta energetica
      D
    • Volum (l)
      190

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.