Frigider cu 1 usa incorporabil Liebherr IRSe 4100, 201 L, Clasa E, Display tactil, SuperCool, EnergySaver, EasyFresh, H 123.1 cm, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Frigider cu 1 usa incorporabil Liebherr IRSe 4100, 201 L, Clasa E, Display tactil, SuperCool, EnergySaver, EasyFresh, H 123.1 cm, Alb de la Liebherr

EasyFresh

EasyFresh-Safe garantează prospeţimea pieţei în casa dumneavoastră. Fie că este vorba de fructe neambalate, legume sau fructe: aici se depozitează totul optim. Datorită sigiliului etanş, produsele alimentare ridică umiditatea din Safe. Astfel produsele alimentare rămân proaspete un timp mai lung.

SmartDeviceBox cu posibilitate de postechipare

SmartDeviceBox cu posibilitate de postechipare

Doriţi să fiţi echipat pentru viitorul Smart Home? Aparatul dumneavoastră Liebherr vă sprijină cu plăcere: Îl puteţi postechipa cu un SmartDeviceBox, care vă aduce aparatul dumneavoastră Liebherr pe internet. SmartDeviceBox se poate încorpora în câţiva paşi simpli şi vă deschide deja de astăzi întreaga lume a posibilităţilor digitale.

Display tactil

Display tactil

Cu adevărat emoţionant: Prin display-ul tactil operaţi aparatul dumneavoastră Liebherr simplu şi intuitiv. Pe display sunt dispuse sistematizat vizual toate funcţiile. Cu o uşoară atingere selectaţi de exemplu fără efort funcţiile sau verificaţi temperatura actuală a frigiderului dumneavoastră.

Spaţiu pentru tava de gătit 

Spaţiu pentru tava de gătit 

Doriţi să păstraţi proaspete prăjiturile de casă? Sau Pizza preparată, care trebuie introdusă în cuptor mai târziu? Pur şi simplu glisaţi tava dumneavoastră de gătit în aparatul dumneavoastră Liebherr¬– vă oferă mult spaţiu pentru a depozita o tavă de gătit. Deosebit de practic: Puteţi glisa în interior şi exterior tava de gătit la deschiderea uşii de 90°.

SuperSilent

SuperSilent

Psssst – ascultaţi cu atenţie: Aparatul dumneavoastră Liebherr este atât de silenţios, că trebuie să vă lungiţi urechile pentru a-l percepe. Ce stă în spatele acestui lucru? Toate componentele de răcire precum compresoarele, supapele, ventilatoarele şi vaporizatoarele sunt optimizate şi adaptate reciproc perfect. Astfel încât să auziţi în bucătăria dumneavoastră numai ce doriţi.

Iluminarea plafonului LED

Iluminarea plafonului LED

Iluminarea plafonului LED iluminează spaţiul interior de sus - pentru o privire de ansamblu bună a produselor dumneavoastră alimentare. Pata luminoasă extra: LED-urile sunt poziţionate înainte de plăcile din sticlă, astfel încât este iluminat bine şi un frigider plin.

VarioSafe

VarioSafe

Fie că este vorba de pahare de iaurt, borcane de gem sau tuburi – vă doriţi un spaţiu clar pentru astfel de produse alimentare de dimensiuni mici? În aparatul dumneavoastră Liebherr este prezent: VarioSafe. Nu creează doar ordine, ci este şi foarte variabil. Amplasaţi VarioSafe reglabil pe înălţime în două trepte din frigider simplu acolo unde se potriveşte cel mai bine pentru dumneavoastră.

EasyFresh-Safe pe şinele de rulare

EasyFresh-Safe pe şinele de rulare

Datorită ghidajului integrat al sertarului cu opritor de extragere, deschideţi şi închideţi foarte uşor EasyFresh-Safe. Încă un plus de confort: șinele de rulare închid sertarul în mod fiabil. În acest fel, depozitaţi alimentele refrigerate în permanenţă în condiţii optime.

CleaningMode

CleaningMode

Până de curând trebuia să vă decideţi la curăţarea frigiderului: Deconectaţi pentru a economisi energie? Sau lăsaţi pornit pentru o vizibilitate mai bună? CleaningMode vă eliberează de această dilemă: Răcirea se deconectează, în timp ce iluminarea rămâne pornită. Astfel curăţaţi aparatul dumneavoastră Liebherr într-un mod relaxat.

EnergySaver

EnergySaver

Doriţi să economisiţi concomitent energie şi bani? Aparatul dumneavoastră Liebherr vă sprijină în acest sens – cu modul energetic economic. Dacă activaţi EnergySaver, creşte temperatura standard cu două grade. Astfel aparatul dumneavoastră Liebherr necesită mai puţin curent – iar produsele dumneavoastră alimentare rămân proaspete în mod optim.

Blocarea display-ului

Blocarea display-ului

Un display care se aprinde este un magnet pentru mâinile copiilor – acest lucru este ştiut şi de aparatul dumneavoastră Liebherr. De aceea există blocarea display-ului: Aceasta împiedică fiabil modificarea involuntară a setărilor de la frigiderul dumneavoastră. Fireşte puteţi dezactiva simplu blocarea display-ului.

Alarmă de întrerupere de curent

Alarmă de întrerupere de curent

Aparatul dumneavoastră Liebherr este un adevărat înger păzitor pentru produsele alimentare: În cazul unei întreruperi de curent răsună imediat alarma. Nu doar că o puteţi auzi, dar o puteţi şi vedea. Display-ul afişează cea mai ridicată temperatură atinsă în congelator. Nu veţi fi niciodată alarmaţi inutil: Dacă la o întrerupere scurtă de curent nu creşte critic temperatura, alarma rămâne oprită.

HolidayMode

HolidayMode

Călătoriţi? Atunci trimiteţi şi aparatul dumneavoastră Liebherr în vacanţă: În HolidayMode sunt deconectate ventilatorul şi SuperCool, iar frigiderul dumneavoastră îşi reglează temperatura la +15 °C. Acest lucru economiseşte curent şi împiedică mirosurile neplăcute. Congelatorul rămâne fireşte conectat.

SuperCool

SuperCool

Doriţi ca frigiderul dumneavoastră să-şi menţină temperatura optimă, chiar dacă aţi introdus cumpărături calde? Acesta este un caz pentru SuperCool: Odată activat, aparatul dumneavoastră Liebherr îşi măreşte puterea, până când produsele alimentare proaspete sunt atât de reci ca restul conţinutului. Apoi se deconectează SuperCool automat – cel târziu după 12 ore.

Alarmă uşă

Alarmă uşă

Alarma uşii a aparatului dumneavoastră Liebherr este atentă, să nu consumaţi inutil energie şi să nu se strice produsele alimentare: Imediat ce uşa frigiderului rămâne deschisă prea mult timp, aceasta vă alarmează – printr-o lumină pulsantă şi printr-un sunet de avertizare. Ce este "prea mult" hotărâţi dumneavoastră: În funcţie de setare se declanşează alarma uşii după 1, 2 sau 3 minute.

SabbathMode

SabbathMode

Toate activităţile sunt oprite în Sabat – acest lucru este valabil şi pentru aparatele electrice. Acest lucru este luat în considerare de aparatul dumneavoastră Liebherr. În SabbathMode este deconectată întreaga iluminare a frigiderului, de asemenea toate sunetele, zgomotele şi display-ul. După 80 ore se dezactivează SabbathMode.

Compartimente pentru ouă

Compartimente pentru ouă

Doriţi să păstraţi ouă în siguranţă şi fără cutie de carton în frigiderul dumneavoastră? Nu e o problemă cu compartimentele pentru ouă: Aici sunt depozitate până la 10 ouă de găină protejate stabil şi răcite bine. Compartimentul se potriveşte în uşa interioară cât şi pe plăcile din sticlă.

Garnitură a uşii interschimbabilă 

Garnitură a uşii interschimbabilă 

Credeţi că garnitura uşii a aparatului dumneavoastră Liebherr trebuie să fie înlocuită după câţiva ani? Puteţi face acest lucru cu uşurinţă şi singur: Garnitura uşii interschimbabilă se poate îndepărta în câţiva paşi simpli – iar noua garnitură poate fi reintrodusă la fel de uşor. Astfel şi această parte a frigiderului este întotdeauna fără pată şi curată igienic.



Specificatii generale
Tehnologie racire: Statica
Volum total: 201.7 L
Volum total litri: 151 - 250 L
Volum frigider: 201.7 L
Functii speciale:
AlarmLightAmplifier (reglabil la aparat şi prin aplicaţie)
CleaningMode (reglabil la aparat şi prin aplicaţie)
EnergySaver (reglabil la aparat şi prin aplicaţie)
NightMode (reglabil prin aplicaţie)
SabbathMode (reglabil la aparat şi prin aplicaţie)
Blocarea display-ului (reglabil la aparat)
SmartDevice (reglabil la aparat şi prin aplicaţie)
PartyMode (reglabil la aparat şi prin aplicaţie)

Compartiment frigider
Caracteristici frigider: Domeniul de temperaturi reglabil din frigider: +2 °C până la +9 °C
Cutie fructe / legume: Da
Rafturi pe usa: Da
Compartiment sticle pe usa: Da
Suport oua: Da
Functie Super racire: SuperCool (reglabil la aparat şi prin aplicaţie)
Functie Vacanta: HolidayMode (reglabil la aparat şi prin aplicaţie)

Detalii tehnice
Consum energetic kWh/24h: 0,278
Consum energetic (kW/an): 101,50
Clasa climatica: SN-ST
Nivel de zgomot (dB): 35
Culoare: Alb

Functionalitate
Control: Ecran LC monocrom, ecran tactil
Iluminare interioara: LED
Avertizare usa deschisa: Alarmă uşă refrigerare (reglabil la aparat şi prin aplicaţie)
Alarma: Alarmă de defectare a aparatului (reglabil la aparat şi prin aplicaţie)

Dimensiuni
Latime neta: 56-57 cm (nişă)
Adancime neta: 55 cm (nişă)
Inaltime neta: 121,6 - 123,1 cm (nişă)

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa de eficienta energetica
      E
    • Volum (l)
      201

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.