Liebherr Frigider incorporabil IKB 2314, Capacitate 185 l, 4 rafturi, Functie SuperCool, Clasa A++

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Frigider incorporabil IKB 2314, Capacitate 185 l, 4 rafturi, Functie SuperCool, Clasa A++ de la Liebherr

Liebherr Frigider incorporabil IKB 2314, Capacitate 185 l, 4 rafturi, Functie SuperCool, Clasa A++

Frigidere incorporabile - IKB 2314

Gama: Comfort
Dimensiuni (IxLxA): 122-123.6 x 56-57 x 55 cm
Capacitate totala: 185 l

 

Noile dimensiuni in economisirea energiei

In ultimele decenii Liebherr a introdus pe piata o gama larga de aparate cu un consum redus de energie. Acum, si-a dezvoltat gama la un alt nivel, folosind comenzi electronice exacte in combinatie cu componente optimizate ale sistemului de racire, utilizand materiale cu proprietati termoizolante si compresoare ultraeficiente ce asigura cea mai buna eficienta energetica.


O comparatie intre ultimele modele in clasa de eficienta energetica A++ si A+++ si predecesorii lor de aproximativ 15 ani in urma, scoate in evidenta economiile importante care sunt facute in ceea ce priveste consumul de energie redus cat si costul acesteia.

Produsele inovatoare Liebherr dau o noua dimensiune in clasa de consum energetic - aparatele aparatele care fac parte din clasa de eficienta energetica A+++(-20%) nou definita sunt aparate cu cca. 58% mai economice decat valoarea limita superioara a clasei de eficienta energetica A.





SmartGrid este o optiune viitoare pentru a reduce costul electricitatii in casa, prin intermediul unui contor pus la dispozitie de catre furnizorul de energie electrica. Cand va fi disponibil un surplus de energie, de exemplu de la resurse alternative de energie, aparatele elctrocasnice sunt alimentate la un pret redus. Congelatoarele verticale cu functia SmartGrid sunt pregatite pentru aceasta tehnologie avansata.




Supereconomice

 Gama de cea mai buna eficienta energetica dintre toti producatorii din Europa si chiar din intreaga lume
Aparatele din clasa energetica A+++ sunt cu cca. 60% mai economice
Cel mai modern control electronic 
Sistem de racire ultraeficient 
Materiale de calitate superioara cu proprietati termoizolante
Contribuie activ la un mediu inconjurator mai bun 
 

Dovedit mai sanatos prin pastrarea prospetimii
Pentru bucataria moderna, prospetimea, bogatia in vitamine si pastrarea alimentelor pentru un timp indelungat constituie cele mai bune retete. Cu cat sunt mai proaspete alimentele, cu atat sunt mai valoroase pentru alimentatia sanatoasa. Un bun motiv sa va decideti pentru BioFresh de la Liebherr, deoarece sertarele etanse BioFresh garanteaza o clima perfecta pentru prospetime pe durata indelungata. 

Compartimentul BioFresh garanteaza clima perfecta pentru o prospetime extrem de lunga. La o temperatura cu putin peste 0 °C si la o umiditate ideala, fructele si legumele, carnea, pestele si produsele lactate isi pastreaza vitaminele sanatoase, aromele delicate si aspectul apetisant de pana la trei ori mai mult decat in frigiderele traditionale. 



  Cele doua compartimente BioFresh, permit reglaje de umiditate: DrySafe sau HydroSafe. Modul DrySafe, cu umiditate redusa a aerului, este ideal pentru depozitarea carnii, a pestelui si a produselor lactate. Fructele si legumele se pastreaza, in mod optim, in HydroSafe cu umiditate ridicata a aerului.



Multe studii independente confirma ca la depozitarea mai multor tipuri de alimente in compartimentul special BioFresh, continutul de vitamine al acestora creste. La fel, procesul de deshidratare la fructe si legume se reduce substantial.
BioFresh - exemple demonstrate de prelungire a timpului de pastrare In sertarele etanse BioFresh, alimentele raman proaspete cu mult mai mult timp decat in sertarul traditional de legume.



Sertarele BioFresh pe sine extensibile se integreaza aproape perfect in interiorul aparatului. Chiar si la un unghi de deschidere a usii de 90°, ele pot fi deschise si extrase cu usurinta.

Datorita iluminarii LED din peretele lateral stanga, continutul sertarelor BioFresh ale aparatelor din gama PremiumPlus este iluminat in mod optim si cu un design excelent. Consumul de energie este minim, iar emiterea de caldura in spatiul frigiderului este aproape inexistenta.
Montarea aparatelor potrivita bucatariei dumneavoastra


Aparatele incorporabile si amplasabile sub suprafata de lucru ale firmei Liebherr stau la dispozitie ca modele integrabile, dar si cu usa glisanta. 

Aparate incorporabile integrate 


Aparatele pot fi montate fara probleme in spatele usii mobilei de bucatarie, fiind astfel integrate perfect in bucatarie. Prin incorporarea aparatului, se creeaza optic un front unitar al mobilei de bucatarie. Atentie la tehnica de montare a usii mobilei: 


Tehnica usii antrenate/glisante 
Usa mobilei este fixata direct de dulapul inalt, fiind legata de usa aparatului prin intermediul unor sine de glisare. La deschidere si la inchidere, usa mobilei gliseaza de-a lungul sinei.
Montajul fix al usii Usa aparatului se leaga stabil de usa mobilierului prin fixarea directa a usii mobilei de usa aparatului.

 

Racirea rapida a alimentelor proaspat depozitate



  Functia automata SuperCool scade temperatura din compartimentul racitor pana la +2°C - ideala pentru racirea rapida a alimentelor proaspat depozitate. Dupa ce racirea s-a incheiat, temperatura setata este restaurata in mod automat.


  Functia SuperCool este controlata de timp doar cand este activata, in acel moment fiind activa pentru o durata de 6 ore. In acest timp, aparatul functioneaza la cea mai rece temperatura, cu ventilatorul pornit.


 Racirea rapida a alimentelor 
 Pastreaza prospetimea alimentelor 
 Scade temperatura pana la +2°C intr-un interval de 12 ore 
 Revenire automata la functionarea normala dupa terminarea procesului de racire 
 Economisirea energiei electrice 
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Volum (l)
      185

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.