Liebherr Frigider incorporabil IKS 2304, 201 l net, clasa A++

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Frigider incorporabil IKS 2304, 201 l net, clasa A++ de la Liebherr

SuperCool

         

Usi reversibile


Functia automata SuperCool scade temperatura frigiderului pana la 2 grade C pentru 12 ore ideal pentru racirea rapida a alimentelor depozitate.
 
Deschiderea standard se face in partea dreapta, dar cu ajutorul usilor reversibile, combina frigorifica poate fi asezata in orice loc fara a intampina problema in deschiderea usilor.
 

Utilizare integrata

         

Sistem Door-on-Door


Aparatele se vor potrivii cu usurinta in spatele usii, astfel incat acestea sunt indeale pentru integrarea intr-o bucatarie amenajata, creand astfel un aspect uniform. Usile unitatii sunt direct atasate la dulapul de bucatarie si este conectat la usa aparatului prin sine glisante. La deschidere si inchidere, usa se gliseaza pe sine.
 
Usa unitatii si usa aparatului sunt interconectate fiind fixate direct pe usa aparatului.
 

Sertare Transparente

         

Protectie pentru copii


Manerele de usa cu sistem integrat de deschidere asigura ca usile aparatului pot fi deschise cu minim de efort. In acest caz chiar si daca sunt deschise de mai multe ori intr-o succesiune rapida, datorita mecanismului, care ajuta la impingerea usii de pe carcasa aparatului.
 
Functia de blocare pentru copii este programata pentru a preveni oprirea din greseala a aparatului. Un simbol din sistemul de control MagicEye, indica atunci cand protectia pentru copii a fost activat.
 


Compartiment congelator 4 stele


Mancarea proaspata poate fi congelata si pastrata pe termen lung in compartimentul de congelare de 4 stele. Temperaturile de -18 grade C si mai scazute asigura ca produsele alimentare sunt stocate impreuna cu toate vitaminele si mineralele.

 

 

 

 

Gama: Comfort
Dimensiuni (IxLxA): 121,8+1,6 x 54 x cm
Capacitate totala: 201 l

Clasa energetica: A++
Clasa climatica: ST
Capacitate neta racitor: 185 l
Capacitate neta congelator: 16 l
Display MagicEye: LCD
Zone individuale de temperatura : 1
Zone de temperatura: 2
Decongelare compartiment racitor: automata
Timp de depozitare in caz de avarii: 15 h
Capacitate de congelare in 24 de ore: 2 kg
Functie SuperCool
Nr. Rafturi: 5
Iluminare LED

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Volum (l)
      201

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.