Frigider cu doua usi Beko RDNE650E40ZXBRN, 630 l, NeoFrost Dual Cooling, Multi mode, Touch control, Compresor ProSmart Inverter, Clasa E, H 187 cm, Dark Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
4.739,06 lei
Pret 36 Rate Optimo: 173.72 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RDNE650E40ZXBRN

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Frigider cu doua usi Beko RDNE650E40ZXBRN, 630 l, NeoFrost Dual Cooling, Multi mode, Touch control, Compresor ProSmart Inverter, Clasa E, H 187 cm, Dark Inox de la Beko

Aducem versatilitatea in bucataria ta! Frigiderul cu doua usi RDNE650E40ZXBRN de la Beko vine dotat cu functia MultiMode, care iti permite sa folosesti frigiderul drept congelator si invers. Cu 5 moduri distincte de folosire a acestora si multiple tehnologii inovatoare, acest aparat frigorific se pliaza perfect pe nevoile tale.
   

HarvestFresh

Inspirat de lumina solara , prospetime naturala. Tehnologia inovatoare in 3 culori simuleaza ciclul natural de lumina solara in compartiment, pentru a pastra vitaminele din fructe si legume pentru o perioada mai lunga*. 

*Conform testarilor realizate de Intertek, pe baza rosiilor, ardeilor, morcovilor, spanacului si telinei expuse direct tehnologiei, comparativ ziua 0 si ziua 5.

 

AeroFlow

Prin intermediul distribuirii uniforme a temperaturii si a reducerii la minim a fluctuatiilor de temperatura la toate nivelurile in interiorul compartimentului de racire, se obtine reducerea fenomenului de deshidratare a alimentelor proaspete. Astfel, datorita utilizarii tehnologiei AeroFlow prospetimea, aspectul si suculenta alimentelor proaspete vor fi mentinute mai mult timp.

 

EverFresh+

Tehnologia Beko EverFresh+ din interiorul frigiderului este perfecta pentru cei care adopta un stil de viata sanatos si consuma fructe si legume proaspete. Acum, fructele si legumele asezate in interiorul compartimentului special destinat acestora, sunt pastrate proaspete cu pana la de 3 ori mai mult*. Umiditatea este controlata foarte atent, condensarea este redusa prin intermediul fantelor de aerisire, iar variantiile de temperatura sunt minimizate. Astfel, tehnologia EverFresh+ de la Beko pastreaza fructele si legumele proaspete, gustoase si sanatoase pentru o perioada mai lunga de timp. 

*Testat de SGS, pentru broccoli si salata, in comparatie cu un compartiment standard pentru fructe si legume

 

MultiMode

Cu ajutorul functiei MultiMode poti selecta 5 moduri diferite de utilizare a congelatorului si frigiderului pentru a regla oricare dintre acestea la capacitatea de care ai nevoie. Poti transforma locul conventional de congelator in frigider daca doresti mai mult spatiu pentru mancarea proaspata sau poti pastra doar unul din spatii functionale atunci cand nu ai nevoie de toata capacitatea acestuia. Daca pleci in vacanta poti opri spatiul dedicat frigiderului si sa ramana in functiune doar congelatorul. Ai flexibilitatea de care ai nevoie atunci cand spatiul nu iti mai pare suficient.

   

Compressor ProSmart Inverter

Compresorul ProSmart Inverter asigura o functionare ultra-silentioasa la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Aparatele frigorifice dotate cu ProSmart Inverter sunt proiectate tehnologic pentru a beneficia de durabilitate maxima in utilizare.

   

Vacation Mode

Aceasta functie te ajuta sa economisesti energie, pastrand in functiune aparatul frigorific, chiar si la plecarea in vacanta. Alimentele raman proaspete, cu un consum minim de energie.

   

Display touch control

Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit.

   

Twist&Serve

Dispozitiv special pentru formarea si pastrarea cuburilor de gheata. Acestea se vor desprinde usor prin simpla rotire a tavitei pentru cuburi, putand fi colectate in sertarul special.

   

Functie congelare rapida

Iti permite congelarea preparatelor preferate uniform si intr-un timp scurt.

   

Cutie legume si fructe

Un compartiment spatios, destinat pastrarii fructelor si legumelor in cele mai bune conditii.

   

Sistem de racire No Frost

Datorita acestei inovatii, temperatura optima se mentine permanent, iar tehnologia No Frost impiedica formarea ghetii in congelator.

   

Cooling Fan

Datorita ventilatorului montat in compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului si, totodata, va asigura performante mai bune de racire.

   

XXL Bottle Holder

Raft special pentru sticlele si recipientele cilindrice de dimensiuni mari.

   

Usi reversibile

Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare.

   

Materiale neinflamabile

Materialele din care sunt construite congelatoarele Beko le ofera o siguranta sporita in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu.

   

Certificare TUV

Aparatele frigorifice Beko sunt certificate TUV, confirmarea faptului ca respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei.

   

Rafturi Safety Glass

Rafturile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.

   

Rafturi Safety Glass ajustabile

Rafturile ajustabile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.

   

Suport oua

Aparatul frigorific vine echipat cu un compartiment special pentru depozitarea oualor.

   

Door open buzzer

Avertizarea sonora se activeaza in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa mai mult de un minut.

   

LED lighting

Asigura iluminarea optima, fara a incarca factura la energie electrica. Iluminare economica si performanta.

   

Avertizare luminoasa

Avertizarea luminoasa se activeaza in cazul in care temperatura din interiorul aparatului frigorific nu este corespunzatoare, cand functia de congelare rapida este activa sau cand apare o situatie neprevazuta. Astfel, vei sti intodeauna daca aparatul tau frigorific functioneaza in parametri optimi. 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Numar usi 2
Suprafata Inox
Tip display Touchscreen
Volum net total 630 l
Deschidere usa Stanga Usi reversibile
Sistem de racire No Frost Frigider Congelator
Sistem racire Neo Frost
Culoare Dark Inox

DETALII FRIGIDER

Volum net frigider 465 l
Sistem dezghetare frigider Automat
Numar rafturi frigider 4
Numar rafturi usi 4
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe Pentru oua Pentru sticle
Material rafturi Sticla securizata
Tip panou de comanda Digital
Dozator apa Nu

DETALII CONGELATOR

Volum net congelator 165 l
Sistem dezghetare congelator Automat
Numar compartimente 2
Capacitate de inghet / 24h 7.7 Kg

CARACTERISTICI CHEIE

Functii Iluminare LED Avertizare luminoasa Racire rapida Congelare Rapida Vacation Mode
Tehnologii NeoFrost Dual Cooling Everfresh+ HarvestFresh AeroFlow

ENERGIE & PERFORMANTA

Tensiune alimentare 220 V 240 V
Nivel zgomot 37 dB
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa E
Clasa climatica SN-T
Consum anual energie 318 kWh
Consum zilnic energie 0.868 kWh
Autonomie fara curent 20 h

DIMENSIUNI

Inaltime 187 cm
Latime 83.2 cm
Adancime 76.2 cm
Greutate 110 Kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.