Frigider cu o usa Heinner HF-H355NFDX++, 355 l, NoFrost, Display, Control electronic, Clasa A++, H 185 cm, Inox negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Frigider cu o usa Heinner HF-H355NFDX++, 355 l, NoFrost, Display, Control electronic, Clasa A++, H 185 cm, Inox negru de la Heinner

 

   

Sistem de racire Full No Frost

Sistemul NoFrost  permite o circulare omogena a aerului rece, care fiind lipsit de umiditate, evita formarea ghetii pentru o pastrare perfecta a alimentelor. Nu va mai fi necesara dezghetarea frigiderului si congelatorului si vei economisi timp.

 

   

Compresor Inverter

Te bucuri mai mult timp de aparatul tau frigorific. Compresorul inverter asigura o fiabilitate mai mare in timp, garanteza consum mai mic de energie si un nivel redus de zgomot. Controlul optim al temperaturii ajuta la mentinerea prospetimii alimentelor un timp mai indelungat.

   

Clasa energetica A++

Beneficiezi de un consum optim de energie electrica si o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare.

   

Capacitate neta 355L

Cu frigiderul Heinner te bucuri de un spatiu generos de depozitare pentru nevoile zilnice. Capacitatea de incarcare mare este ideala pentru familiile numeroase. 

   

Control electronic cu display LED si control touch

Setezi simplu si rapid, printr-o simpla atingere a display-ului, atat temperatura din compartimentele de racire si congelare, cat si modul de functionare dorit.

   

Functie super racire

Daca doresti sa racesti rapid o cantitate mare de alimente, functia Super racire iti ofera aceasta posibilitate.

   

Functie "Vacanta"

Perfecta pentru perioadele in care pleci de acasa, functia Vacanta opreste compartimentul frigider, in vreme ce congelatorul functioneaza normal.

   

Lumina LED

Lumina moderna de tip LED, durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigura vizibilitate in orice colt al frigiderului.

   

Compartimentare flexibila

Ai compartimente spatioase si convenabile pentru toate nevoile tale si intotdeauna suficient spatiu. Raceste sau congeleaza alimentele si pastreaza fructele si legumele la fel de proaspete si gustoase ca in ziua in care au fost culese. 

3 rafturi din sticla 

1 compartiment fructe si legume cu dispozitiv control nivel umiditate

 2 compartimente fructe si legume 

   

Compartiment fructe si legume cu control umiditate

Pastreaza fructele si legumele la fel de proaspete si gustoase pentru un timp indelungat.

   

Alarma usa deschisa

Daca usa frigiderului ramane deschisa pentru mai mult timp, aparatul va emite un semnal sonor continuu de avertizare.

   

Blocare display impotriva actionarii de catre copii

Prin apasarea butonului “Lock” va asigurati ca setarile aparatului frigorific vor ramane neschimbate, chiar daca cei mici se vor distra atingand butoanele.

   

Culoare: Inox negru

Designul atractiv si culoarea eleganta se incadreaza perfect in orice bucatarie, indiferent ca vorbim de un decor clasic sau modern.

Vezi mai mult


  • Detalii
    • Tip Aparat
    • Volum (l)
      355
    • Frigider NO FROST:
      da
    • Congelator NO FROST
      da
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.