Frigider cu doua usi Samsung RT38K5435S9/EO, 384 l, Clasa F, No Frost, Twin Cooling Plus, Compresor Digital Inverter, Display, Iluminare LED, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Frigider cu doua usi Samsung RT38K5435S9/EO, 384 l, Clasa F, No Frost, Twin Cooling Plus, Compresor Digital Inverter, Display, Iluminare LED, Inox de la Samsung

Frigider cu doua usi Samsung RT38K5435S9/EO, 384 l, Clasa F, No Frost, Twin Cooling Plus, Compresor Digital Inverter, Display, Iluminare LED, Inox

 
 

Prospetime suprema

Doar sistemul Twin Cooling Plus™ creeaza un mediu favorabil pentru conservarea alimentelor proaspete in frigider cu 70% din umiditate, comparativ cu 30% intr-un frigider (congelator montat in partea superioara) conventional. Astfel, alimentele sunt pastrate proaspete mai mult timp.
 
 
 

Alimente delicioase, fara mirosuri nedorite

Twin Cooling Plus™ optimizeaza temperatura si umiditatea din frigider si congelator, pastreaza alimentele mai bine si le protejeaza aroma, prevenind amestecarea mirosurilor. Asadar, alimentele congelate isi pastreaza mai mult aroma originala.
 
 

5 moduri de conversie

Ofera cea mai buna solutie de stocare flexibila. Transforma-ti cu usurinta congelatorul in frigider, pentru a pastra proaspete toate alimentele pe care trebuie sa le depozitezi pentru diferite anotimpuri sau ocazii speciale. Sau comuta pe modul oprit* pentru a economisi energie, in functie de specificatii.
 
 
 

Produce gheață și răcește băuturi

Furnizează rapid aer rece intens pentru înghețarea sau răcirea rapidă. Prin atingerea unui singur buton, Power Cool răcește rapid mâncarea și băuturile, în timp ce Power Freeze este excelent pentru înghețarea sau întărirea hranei congelate și producerea de gheață.
 
 
 

Funcționează mai silențios și utilizează mai puțină energie

Tehnologia Digital Inverter ajustează automat viteza compresorului ca răspuns la cererea de răcire pe 7 nivele. Utilizează mai puțină energie, reduce la minimum zgomotul și reduce uzura, asigurând o performanță mai îndelungată.
 
 
 

Păstrează aerul curat și proaspăt

Un sistem de Protecție anti-bacteriană păstrează frigiderul curat și igienic. Aerul trece printr-un filtru de carbon activ, deci este constant sterilizat și deodorizat, în timp ce o plasă anti-bacteriană elimină bacteriile.
 
 
 

Vezi totul clar înăuntru

Sistemul LED de iluminare de înaltă eficiență este mai subțire, mai rece și mai eficient din punct de vedere energetic decât iluminatul convențional. Situat în partea de sus și în părțile laterale, acesta luminează frumos și strălucitor fiecare colț, asigurând o vizibilitate mai bună.
 
 

 



CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru Bucatarie

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Numar usi 2
Tip display Touchscreen
Volum net total 397 l
Deschidere usa Dreapta
Sistem racire No Frost
Agent racire R600a
Numar compresoare 1
Culoare Inox

DETALII FRIGIDER

Volum net frigider 295 l
Sistem dezghetare frigider Automat
Numar rafturi frigider 4
Numar rafturi usi 4
Compartimente speciale Pentru oua Compartiment legume & fructe Fresh zone
Material rafturi Sticla securizata
Tip panou de comanda Digital
Dozator apa Nu

DETALII CONGELATOR

Volum net congelator 89 l
Sistem dezghetare congelator Automat

CARACTERISTICI CHEIE

Functii Debit multiplu
Tehnologii Twin Cooling Plus

ENERGIE & PERFORMANTA

Nivel zgomot 40 dB
Eficienta energetica Clasa energetica F
Clasa climatica N ST T SN
Consum anual energie 259 kWh

DIMENSIUNI

Inaltime 1785 mm
Latime 675 mm
Adancime 715 mm
Greutate 66 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
    • Volum (l)
      384
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Clasa noua de eficienta energetica
      F
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.