Frigider cu doua usi Samsung RT43K6335SL/EO ,440 l, Clasa F, No frost, Twin Cooling Plus, Smart Convertible, H 178.5 cm, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Frigider cu doua usi Samsung RT43K6335SL/EO ,440 l, Clasa F, No frost, Twin Cooling Plus, Smart Convertible, H 178.5 cm, Inox de la Samsung

Prospetime in tot frigiderul
Numai sistemul Twin Cooling Plus™ creeaza un mediu favorabil pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider la o umiditate de 70%, fata de valoarea de 30% (intr-un frigider conventional). Astfel, acesta pastreaza ingredientele in stare proaspata un timp mai indelungat, fara a le usca.
 
 
Alimente delicioase, congelate fara miros
Sistemul Twin Cooling Plus™ raceste compartimentele separat pentru a opri mirosurile neasteptate sa se raspandeasca in congelator. Astfel, alimentele congelate pastreaza mai mult din savoarea lor naturala.
 
 
5 moduri de conversie la cerere
Ofera cel mai nou spatiu de depozitare flexibil. Converteste-ti simplu congelatorul intr-un frigider pentru a pastra toate alimentele proaspete pe care doresti sa le depozitezi pentru diferite anotimpuri sau ocazii speciale. Poti utiliza modul de oprire* pentru a economisi energie, in functie de specificatii.
 
 
Genereaza gheata si raceste bauturile
Furnizeaza rapid aer rece intens pentru a congela sau a raci imediat. La o atingere de buton, Power Cool raceste rapid alimentele si bauturile, in timp ce Power Freeze este extraordinar pentru congelarea sau intarirea alimentelor inghetate si crearea ghetii.
 
 
Usor de gasit si de accesat alimentele din spatele frigiderului
Accesul intr-un frigider de multe ori inseamna o cursa cu obstacole alimentare. Raftul Easy Slide iti permite sa depozitezi, sa organizezi si sa accesezi eficient alimentele - este usor sa ajungi la alimentele din spate si din colturi.
 
 
Functioneaza in liniste pentru o perioada mai lunga de timp si foloseste mai putina energie
Tehnologia Digital Inverter regleaza automat viteza compresorului, ca raspuns la cererea de racire de la cele 7 niveluri. Consuma mai putina energie, scade zgomotul si reduce uzura pentru o performanta indelungata.
 
 
Vezi totul mai clar inauntru
Iluminarea de inalta eficienta cu LED este mai delicata si cu eficienta mai mare a puterii decat iluminarea conventionala. Situata in partea de sus si pe margini, lumineaza frumos si stralucitor fiecare colt, asigurand o vizibilitate mai buna.
 


CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Numar usi 2
Suprafata Inox
Volum net total 440 l
Deschidere usa Dreapta
Sistem de racire No Frost Frigider
Sistem racire No Frost
Agent racire R600a
Numar compresoare 1
Culoare Inox

DETALII FRIGIDER

Volum net frigider 329 l
Numar rafturi frigider 4
Numar rafturi usi 5
Compartimente speciale 1 x Fresh zone Compartiment legume & fructe Compartiment oua Raft Big Guard Raft cu glisare usoara
Material rafturi Sticla securizata

DETALII CONGELATOR

Volum net congelator 111 l
Numar compartimente 2

CARACTERISTICI CHEIE

Functii Debit multiplu Iluminare interioara cu LED IceMaker twister Filtru deodorizant Compresor Digital Inverter Smart Convertible
Tehnologii No Frost Twin Cooling Plus

ENERGIE & PERFORMANTA

Nivel zgomot 40 dB
Eficienta energetica Clasa energetica F
Clasa climatica SN, N, ST, T
Consum anual energie 265 kWh

DIMENSIUNI

Inaltime 1785 mm
Latime 700 mm
Adancime 776 mm
Greutate 73.5 Kg
 
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
    • Volum (l)
      440
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Clasa noua de eficienta energetica
      F
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.