Combina frigorifica Samsung RB37J5215SS/EF, 367 l, Clasa A++, No Frost, H 201, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica Samsung RB37J5215SS/EF, 367 l, Clasa A++, No Frost, H 201, Inox de la Samsung

Mai mult in interior, la fel la exterior Are mai mult spatiu de stocare interior decat un model BMF obisnuit, dar are aceleasi dimensiuni exterioare.* Tehnologia sa SpaceMax Technology™ consta dintr-o conducta in perete cu design suplu, care creeaza capacitate interna suplimentara, fara a compromite eficienta energetica.
* In comparatie cu Samsung RL55VTEBG1 / RL50RGEMG1
 
 
Racire uniforma Sistemul de racire totala raceste frigiderul in mod uniform, dintr-o parte in alta. Aerul rece este suflat prin mai multe deschideri de la nivelul fiecarui raft, astfel ca mentine o temperatura constanta, iar mancarea ramane mai proaspata.
 
 
Conditii ideale pentru carne si peste Zona Fresh este un sertar inteligent proiectat, care ofera mediul ideal pentru pastrarea carnii si a pestelui, pastrandu-le la temperatura optima, astfel incat ele sa ramana proaspete si sa aiba cea mai buna aroma.
 
 
Depozitati-le asa cum doriti Cele 4 rafturi pe usa ajustabile va ajuta sa organizati si sa stocati in mod simplu si flexibil articole de diverse dimensiuni. Puteti ajusta recipientele, facand loc pentru tot felul de sticle, cutii si alte articole, astfel incat sa va utilizati la maximum spatiul de stocare.
 
 
Cutie deschisa de mari dimensiuni (Congelator) O deschidere mai mare face organizarea si scoaterea articolelor mai simple, optimizand spatiul de stocare.
   
Iluminare LED LED-urile lumineaza extraordinar de bine interiorul frigiderului, fara a compromite puterea de racire a acestuia.
   

Fara acumulari de gheata Tehnologia No Frost impiedica acumularea de gheata si mentine o temperatura constanta in toate colturile. In plus, raceste de aproape doua ori mai repede*, solicitand mai putin sistemul de racire si marind durabilitatea acestuia.

* Pe baza unei comparatii intre frigiderul Samsung RL39THCTS si frigiderul cu tehnologie No frost RB31FERNCWW. Rezultatele individuale pot varia in functie de modul in care sunt utilizate de catre consumatori.

   
Lucreaza inteligent si se mentine tanar Un compresor invertor digital controleaza automat viteza, ca raspuns la cererea de racire de la cele 7 niveluri. Astfel, utilizeaza mai putina energie, minimalizeaza zgomotul si reduce uzura, pentru o performanta mai indelungata.
 

CARACTERISTICI GENERALE


Tip aparat Frigider cu 1 usa
Sistem de racire frigider NO FROST Da
Sistem de racire congelator NO FROST Da
Volum net total (l) 367
Clasa de eficienta energetica A++
Volum net congelator (l) 98
Volum net frigider (l) 269
Volum brut total (l) 387
Consum energetic (kWh/an) 259


FRIGIDER


Numar de rafturi 3
Material rafturi Sticla securizata
Numar suporturi usa 6
Compartiment legume/fructe 2
Compartiment unt/branzeturi Da


CONGELATOR


Numar compartimente congelator 3
Sistem dezghetare congelator: No Frost
Capacitate de congelare (kg/24 h) 13
Altele: Tavita pentru cuburi gheata


DESIGN


Inox Da
Culoare: Inox
Deschidere standard Balamale pe dreapta
Usi reversibile Da
Dimensiuni (IxLxA cm) 201 x 59.5 x 67.5
Iluminare interioara LED


FUNCTII SI SIGURANTA


Functie vacanta (Holiday) Da
Functie super-congelare Da
Sistem de avertizare pentru usa deschisa Da
Functii si optiuni Debit multiplu


ACCESORII


Suport pentru sticle Da
Suport pentru oua Da
Tava pentru gheata Da


DETALII TEHNICE


Numar de compresoare 1
Sistem racire No Frost
Clasa climatica SN-T
Agent racire R-600a
Autonomie (fara curent) 18 ore
Nivel de zgomot (dB) 38
Greutate (Kg) 71

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Volum (l)
      367
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.