Frigider Samsung RT25HAR4DS9/EO, 255 l, H 1635, Clasa A+

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Frigider Samsung RT25HAR4DS9/EO, 255 l, H 1635, Clasa A+ de la Samsung

Mereu la lucru, intotdeauna fiabil

Noua tehnologie inteligenta si durabila Samsung asigura o performanta pe termen lung.

 

Compresorul Digital Inverter si 10 ani garantie

Spre deosebire de compresoarele traditionale, care doar pornesc si se opresc, compresorul Digital Inverter de la Samsung are 7 viteze reglabile, pentru a se adapta la necesitati de racire diferite. Astfel ca functioneaza fiabil, reduce uzarea si ofera o durabilitate sporita si reduce la minim zgomotul. In plus, puteti sta linistit in privinta facturii la energia electrica si beneficiati de o garantie de 10 ani.

 

Zona Moist Fresh


Zona Moist Fresh de la Samsung este un sertar special conceput care ofera un mediu optim de stocare a alimentelor perisabile, astfel incat isi mentin prospetimea mai mult timp. Sigiliul etans impiedica iesirea umiditatii atunci cand nivelurile de umiditate sunt scazute, iar o sursa de ventilatie elimina umiditatea in exces atunci cand nivelurile de umiditate sunt prea ridicate.

 

Easy Slide


Cautatul prin frigider inseamna de multe ori o adevarata cursa cu obstacole printre alimente. Insa raftul cu glisare usoara Easy Slide este fixat pe balamale rotative si se gliseaza in exterior, astfel incat sa organizati eficient si sa accesati cu usurinta alimentele. In plus, vedeti exact ce ati depozitat in spate.

 

Big Guard


Ideal pentru o familie insetata, Big Guard este mai incapator decat rafturile frigiderelor conventionale. Asadar, puteti depozita cutii mari de lapte si suc pe usa, alaturi de doua randuri de doze si sticle de bauturi. In plus, Big Guard este perfect pentru racirea sticlelor de bautura inalte.

   

Pachet racire

In eventualitatea unei pene de curent sau daca electricitatea este intrerupta, pachetele Cool Pack din interiorul congelatorului mentin alimentele inghetate timp de pana la o ora in lipsa energiei electrice. Astfel, compartimentul congelatorului poate sa ramana rece pana la opt ore, astfel incat alimentele sa nu se topeasca sau sa se deterioreze.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat Frigider cu 2 usi
Volum net total (l) 255
Afisaj LED
Clasa de eficienta energetica A+
Volum net congelator (l) 53
Volum net frigider (l) 202
Volum brut total (l) 264
Consum energetic (kWh/an) 253
Dispenser apa Da


FRIGIDER

Numar de rafturi 3
Sistem dezghetare frigider Automat
Material rafturi Sticla securizata
Numar suporturi usa 5
Compartiment legume/fructe Da
Altele: Rafturi Big Guard Rafturi Easy Slide Zona Moist Fresh


CONGELATOR

Numar compartimente congelator 1
Sistem dezghetare congelator Automat
Altele: Twist Icemaker


DESIGN

Culoare: Argintiu
Deschidere standard Dreapta
Maner Incorporat
Dimensiuni (IxLxA cm) 163.5 x 55.5 x 63.7
Iluminare interioara Da


ACCESORII

Suport pentru oua Da


DETALII TEHNICE

Numar de compresoare 1
Clasa climatica N, ST, T
Agent racire R-600a
Autonomie (fara curent) 8
Nivel de zgomot (dB) 42
Greutate (Kg) 50

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.