Black+Decker Friteuza fara ulei Black&Decker Airfryer BXAF3500E, 1500W, 3.5l, 9 programe, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Friteuza fara ulei Black&Decker Airfryer BXAF3500E, 1500W, 3.5l, 9 programe, Negru de la Black+Decker

Friteuza cu aer cald Black+Decker 1500 W are capacitatea de 3.5 L si poate praji cu mai putin ulei pana la 800 g de cartofi prajiti, pentru aproximativ 4-6 persoane. De asemenea, friteuza Black+Decker coace si prajeste cu usurinta o mare varietate de preparate delicioase si sanatoase, precum chipsuri, legume, carne, peste, pizza sau tarte, pentru intreaga familie. Astfel, puteti gati rapid si uniform mancarurile preferate, folosind cu pana la 85% mai putin ulei decat in cazul preparatelor prajite in mod traditional, fara a pierde aroma delicioasa sau stratul crocant. 

Friteuza cu aer cald nu emana fum sau mirosuri neplacute si este prevazuta cu un panou digital easy touch si 9 programe pentru prajirea alimentelor preferate, cu un continut scazut de grasimi. Cosul detasabil pentru gatit contine suprafata antiaderenta si poate fi curatat usor. Acesta se poate desprinde in siguranta, prin simpla apasare a butonului si a manerului tactil rece, pentru servirea rapida a preparatelor.

Datorita sistemului de circulatie rapida a aerului cald, va puteti bucura de preparate crocante in cel mai scurt timp. Temperatura poate fi reglata de la 80°C la 200°C pentru rezultatele dorite, iar temporizatorul cu alarma poate fi setat la 60 de minute.

Friteuza Black+Decker cu design modern de culoare neagra si finisaj lucios este potrivita oricarui stil de mobilier. De asemenea, baza friteuzei este prevazuta cu picioare anti-alunecare, pentru a asigura stabilitate maxima pe blatul de lucru.

Date tehnice

Putere Nominala 1500 W
Culoare Negru
Tip Produs Friteuza
Capacitate (L) 3.5
Tip Utilizare Rezidential
Tip Panou De Comanda Digital
Numar Programe 9
Tip Incastrare Standard
Tip Friteuza Cu aer cald

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.