DeLonghi Friteuza De’Longhi IdealFry FH2184.BK, 1400 W, 4 setari de putere, 1.5 kg, 5 programe presetate, Temporizator, Control digital, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Friteuza De’Longhi IdealFry FH2184.BK, 1400 W, 4 setari de putere, 1.5 kg, 5 programe presetate, Temporizator, Control digital, Negru de la DeLonghi

Friteuza De’Longhi IdealFry FH2184.BK, 1400 W, 4 setari de putere, 1.5 kg, 5 programe presetate, Temporizator, Control digital, Negru

 

 

 

Obtine preparate delicioase intr-un mod diferit, rapid si inevitabil, sanatos!

 

Friteuza De’Longhi IdealFry FH2184.BK este solutia perfecta pentru preparate prajite, cu 80% mai putina grasime. Cu o capacitate de 1.5 kg pentru cartofii proaspeti (echivalent a 8 portii) si 1.25 kg pentru cartofii congelati, friteuza FH2184.BK va reprezenta un real ajutor in bucataria ta.

Fie ca vrei sa obtii o gustare rapida si gustoasa, fie ca vrei sa iti surprinzi prietenii cu preparate moderne si crocante, FH2184.BK este conceputa pentru a se adapta preferintelor tale culinare.  

Friteuza este dotata cu un panou de control digital, ca permite setarea temperaturii si a timpului de gatit, printr-o simpla atingere.

IdealFry FH2184.BK prezinta 5 programe de gatit presetate, oferindu-ti posibilitatea de a prepara mancarurile dorite, intr-un timp mult mai scurt: cartofi prajiti, gustari, torturi, carne, manual.  

Una dintre functiile fundamentale ale friteuzei este aceea de oprire si pornire a elementului de incalzire. Astfel, ai posibilitatea de a opta pentru utilizarea unui singur element de incalzire (cel superior).

Friteuza prezinta, de asemenea, un temporizator de 90 de minute, cu semnal sonor ce marcheaza sfarsitul perioadei de timp.  

 

Prajeste rapid, in putin ulei

Friteuza va prepara mancarurile dorite, cu un gust minunat, fiind necesari doar 14 ml de ulei. Astfel, cu o cantitate mica de ulei, poti obtine mancaruri pentru intreaga familie.

Vasul friteuzei are o acoperire ceramica antiaderenta si anti-zgarieturi.

 

Tehnologia Rapid SHS Double

Friteuza este dotata cu tehnologia Rapid SHS Double, ce ofera performante exceptionale, prin invaluirea preparatelor in caldura, pentru un mod de gatit uniform. Sistemul functioneaza pe baza a doua elemente de incalzire ce ofera caldura, pentru un proces de gatit perfect. Primul element de incalzire este ventilatorul superior (1400 W) ce recircula aerul fierbinte in jurul alimentelor, la o viteza mare, iar al doilea element este cel inferior (300 W), producand caldura prin convectie.

Astfel, se formeaza un invelis crocant, fiind asigurate rezultatele mult asteptate. Totodata, preparatele vor fi gata intr-un timp mult mai scurt, insa vor avea acelasi gust delicios.  

 

IdealFry poate praji pana la 1.5 kg de cartofi proaspeti, cu o singura lingura de ulei. Acest lucru reprezinta o diminuare de 80% a cantitatii de grasime, in comparatie cu 1 kg de cartofi preparati intr-o friteuza traditionala. 

 

Pentru prajirea cartofilor congelati, nu este nevoie de utilizarea uleiului. Aseaza cartofii in friteuza, iar in cateva minute acestia vor fi perfecti pentru servire. 

 

Capacul si vasul friteuzei au un mecanism ce iti permite sa le indepartezi usor, pentru un proces de curatare simplu si eficient. 

 

Friteuza este dotata cu un capac prin care poti vedea stadiul prepararii, fara a fi necesara oprirea procesului de gatit. 

 

Vasul friteuzei este usor, oferindu-ti posibilitatea de a-l manevra eficient si simplu. Recipientul este detasabil, datorita mecanismului de deschidere automata, amestecarea sau adaugarea alimentelor fiind astfel mult mai rapida.  

Aplicatia pentru retete practice si delicioase este disponibila pentru toate dispozitivele iOS si Android. Alege preparatul preferat si urmareste reteta direct de pe telefonul mobil sau de pe tableta.

 

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.