Gorenje Aparat de gatit cu aer AF1500B, 1500W, 3 L, temperatura reglabila, oprire automata, picioruse antialunecare, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de gatit cu aer AF1500B, 1500W, 3 L, temperatura reglabila, oprire automata, picioruse antialunecare, negru de la Gorenje

Ulei putin sau deloc

Pajire cu un gust mai bun si mai sanatos
Adaugand doar cateva picaturi de ulei este suficient pentru a pregati cartofi copti crocanti si deliciosi, curcan sau inele de ceapa. Produsele alimentare au un gust mai bun si sunt mai sanatoase pentru tine decat cele prajite in cantitati mari de ulei.

Dimensiune bol

Masa pentru toata familia
Volumul recipientului de 3.2 L va permite sa pregatiti o cantitate mai mare de produse alimentare dintr-o data.

Circulatia aerului cald

Mult mai sanatos decat prajitul in ulei
Aerul cald circula de sus in jos si inapoi pentru o distributie perfecta a caldurii, pentru o crusta crocanta si interior suculent.

Suprafata antiaderenta

Hrana perfecta, usor de servit
Suprafata speciala antiaderenta de pe interiorul cosului te asigura ca produsele alimentare nu se vor lipi de peretii recipinetului si pot fi servite direct pe platoul de servire.

Filtrul de fum si miros

Tot mirosul neplacut ramane in interior
Nu veti simti nici un miros neplacut in camera in timp ce prajiti, datorita filtrului integrat, care nu necesita inlocuire pe durata ulilizarii sale.

Controlul temperaturii

De la 90°C pana la 200°C
Selectarea temperaturii corecte este foarte importanta. Schimbamd temperatura in timpul functionarii, puteti selecta nivelul de gatire si aspectul produselor preparate.

Timer

Selectare timp cu semnal sonor
Setati timpul de gatire in functie de dorinta dumneavoastra. Temporizatorul poate fi setat pana la 30 de minute. Un semnal sonor placut va anunta cand timpul a trecut.

 
Informatii tehnice

Putere de incalzire: 1.500 W
Volumul recipientului: 3 l
Bol detasabil pentru o curatare usoara
Antiaderenta
Control simplu mecanic
Setare analogica a temperaturii
Indicator de functionare
Picior cauciucat anti-alunecare
Oprire automata pentru extra siguranta
Indicator temperatura
Carcasa: Carcasa din plastic + metal
Putere de incalzire: 1.500 W
Dimensiuni (Lx Ix A): 30 × 32 × 35 cm
Dimensiuni ambalare (Lx Ix A): 32,5 × 38,5 × 33,5 cm
Greutate neta: 4,5 kg
Greutatea bruta: 5,4 kg
Putere: 1.500 W
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.