Philips Friteuza Airfryer XL HD9240/30, tehnologie RapidAir 210 grade C, cronometru, LCD Touchscreen, functie gatit presetata, 2100 W, 2.2 l, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Friteuza Airfryer XL HD9240/30, tehnologie RapidAir 210 grade C, cronometru, LCD Touchscreen, functie gatit presetata, 2100 W, 2.2 l, alb de la Philips

Tehnologie Rapid Air


Tehnologia Rapid Air unica de la Airfryer va permite sa prajiti, coaceti, rumeniti si sa gatiti pe gratar gustari si feluri de mancare delicioase cu mai putina grasime decat friteuzele traditionale, utilizand foarte putin ulei sau deloc! De asemenea, Philips Airfryer cu tehnologia Rapid Air genereaza mai putin miros decat friteuzele traditionale, este usor de curatat, sigura si economica pentru utilizarea zilnica!

 

Ecran tactil digital


Cu ecranul digital tactil, puteti controla mai usor si cu mai multa precizie timpul si temperatura de gatire. Savurati felul dumneavoastra preferat de mancare, preparat la temperatura si durata potrivite pentru rezultate optime!

 Carte de bucate cu retete internationale


Aceasta carte de bucate creata de experti culinari ofera inspiratie pentru o varietate de preparate prajite fara grasimi pe care le puteti gati cu Airfryer. Ea va prezinta, de asemenea, retete care arata versatilitatea aparatului astfel incat puteti gati pe gratar, coace si chiar rumeni mancare mai sanatoasa, mai rapid si mai comod.

Capacitate de preparare de 1.2 kg


Capacitate de 1.2 kg pentru a hrani pana la 5 persoane. Acum si familiile mai mari se pot bucura de experienta Airfryer cu o capacitate suplimentara de 50%.

 

 

 Buton de presetare inteligenta


Salvati setarile folosite pentru felul preferat de mancare pentru ca masa dumneavoastra sa fie gata la o simpla atingere de buton data viitoare!

 

Mai multa putere


Performanta imbunatatita pentru rezultate si mai rapide! Acum va puteti bucura de o putere mai mare pentru alimente prajite cu un gust grozav si multe altele cu mai putina grasime!

 

 Preparare versatila


Fiind o solutie extraordinara pentru prajire, tehnologia inovatoare Rapid Air de la Philips Airfryer va permite, de asemenea, sa pregatiti pe gratar, sa coaceti si chiar sa rumeniti felurile dumneavoastra favorite pentru o solutie integrata pentru toate preparatele.

Caracteristici

Putere 2100 W
Capacitate maxima de ulei 3 l
Capacitate 1.2 kg


Altele

Dimensiuni (D x H x W) 423 x 302 x 315 mm
Culoare Alb
Greutate 7 kg

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.