Philips Friteuza Airfryer HD9621/90, tehnologie TurboStar 200 grade C, cronometru, curatare rapida, incalzire instantanee, capacitate 800 gr, 1425 W, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Friteuza Airfryer HD9621/90, tehnologie TurboStar 200 grade C, cronometru, curatare rapida, incalzire instantanee, capacitate 800 gr, 1425 W, negru de la Philips

 

Cartofi cu gust grozav si pana la 80 % mai putina grasime Gratie tehnologiei TurboStar patentate

Cu tehnologia unica TurboStar de la Philips, poti sa prajesti mancare folosind o cantitate minima de ulei si poti sa pregatesti preparate delicioase, gatite uniform. Nu este nevoie de preincalzire, iar noul design compact iti permite totusi sa gatesti cantitati mari.


Rezultate sanatoase si gustoase de fiecare data
• Tehnologie unica TurboStar pentru prajire mai sanatoasa
• Preparate delicioase: fragede la interior, crocante la exterior
• Gateste mancare prajita cu 50 % mai uniform
• Peste 200 de retete in aplicatie si carte de bucate gratuita inclusa


Rapid, usor si eficient ca timp
• Mancare gustoasa in mai putin timp: fara a necesita preincalzire
• Curatare usoara in 90 sec – Cos QuickClean cu sita antiaderenta
• Componentele detasabile se pot spala in masina de spalat vase
• Prajeste, coace, rumeneste sau gateste pe gratar mancarurile preferate acasa


Proiectat atent
• Capacitate mare, de 0,8 kg, cu 20 % mai compact
• Maner universal EasyClick – schimba usor accesoriile

   

Rezultate moi si fragede


Gratie tehnologiei Philips TurboStar, toate alimentele sunt expuse acestei calduri constante uniform distribuite si se patrund bine, in acelasi timp. Rezultatele sunt mancaruri prajite uniform si care nu trebuie intoarse, chiar daca alimentele sunt asezate pe mai multe straturi. Pe langa fluxul de aer incalzit, caldura directa puternica din partea de sus rumeneste rapid mancarea pentru rezultate delicioase, bine prajite. „Crocante la exterior si fragede in interior”

   

Retete pline de inspiratie


Aplicatia gratuita Philips Airfryer ofera numeroase retete delicioase si instructiuni de preparare pas cu pas, usor de urmat. Lasa-te inspirat de gustarile rapide si sanatoase sau de mesele pentru ocazii speciale.

   

Incalzire instantanee


Philips Airfryer este imediat gata de utilizare. Mai rapid de la inceput pana la sfarsit, este optim pentru utilizare zilnica, oferind rezultate superioare pe intreaga durata a procesului de preparare.

   

Cos QuickClean


Gratie cosului QuickClean al friteuzei Philips Airfryer, care include o sita antiaderenta detasabila, curatarea este mai rapida si mai usoara. Sertarul detasabil cu invelis antiaderent si cosul pentru alimente sunt lavabile in masina de spalat vase pentru o curatare mai usoara. Spre deosebire de friteuzele obisnuite, Philips Airfryer cu tehnologie TurboStar te scuteste de mirosul de ulei prajit.

   

Componente lavabile in masina


Sertarul detasabil cu invelis antiaderent si cosul pentru alimente sunt lavabile in masina de spalat vase pentru o curatare usoara. Spre deosebire de friteuzele obisnuite, Philips Airfryer cu tehnologie RapidAir te scuteste de mirosul de ulei prajit.

   

Preparare versatila


Fiind o solutie extraordinara pentru prajire, tehnologia inovatoare Rapid Air de la Philips Airfryer iti permite, de asemenea, sa pregatesti pe gratar, sa coci si chiar sa rumenesti felurile tale favorite pentru o solutie integrata pentru toate preparatele tale.


Specificatii generale


Caracteristicile produsului Oprire automata,Invelis exterior rece,Sistem depozitare cablu,Lavabil in masina de spalat vase,Sistem anti-alunecare,Comutator Pornit/Oprit (On/Off),Semnal „pregatit”,Buton de control al temperaturii,Indicator alimentare,Curatare rapida,Carte de bucate si aplicatie
Tehnologie Tehnologie TurboStar
Controlul timpului Pana la 30 de minute

Durabilitate


Ambalaj > 90% materiale reciclate
Manual de utilizare 100% hartie reciclata


Specificatii tehnice


Lungime cablu 0,8 m
Alimentare 1425 W
Tensiune 220 V
Capacitate cos 0,8 kg


Greutate si dimensiuni


Dimensiunile produsului (L x G x I) 266 x 292 x 276 mm
Greutate produs 5,3 kg
Design- Culoare Negru
Finisaj- Material corp principal Plastic

Accesorii Inclus Carte de retete

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.