Philips Friteuza Airfryer Viva Collection HD9220/50, tehnologie RapidAir 200 grade C, cronometru, 1425 W, 2.2 l, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Friteuza Airfryer Viva Collection HD9220/50, tehnologie RapidAir 200 grade C, cronometru, 1425 W, 2.2 l, alb de la Philips

Tehnologie Rapid Air pentru prajire mai sanatoasa 

Tehnologia Rapid Air unica de la Airfryer va permite sa prajiti, coaceti, rumeniti si sa gatiti pe gratar gustari si feluri de mancare delicioase cu mai putina grasime decat friteuzele traditionale, utilizand foarte putin ulei sau deloc! De asemenea, Philips Airfryer cu tehnologia Rapid Air genereaza mai putin miros decat friteuzele traditionale, este usor de curatat, sigura si economica pentru utilizarea zilnica!

Design unic pentru rezultate de gatire delicioase si cu ulei putin 

Designul unic al Philips Airfryer, care combina aerul superincalzit cu circulare rapida, designul in forma de stea de mare si profilul optim de incalzire, va permite sa prajiti o varietate de feluri de mancare delicioase, rapid, usor si mai sanatos, fara a adauga neaparat ulei.

Cu Airfryer puteti praji, gati pe gratar, rumeni si chiar coace 

Fiind o solutie extraordinara pentru prajire, tehnologia inovatoare Rapid Air de la Philips Airfryer va permite, de asemenea, sa pregatiti pe gratar, sa coaceti si chiar sa rumeniti felurile dvs. favorite pentru o solutie integrata pentru toate preparatele dvs.

Carte de bucate plina cu retete care inspira 

Aceasta carte de bucate creata de experti culinari ofera inspiratie pentru o varietate de preparate prajite fara grasimi pe care le puteti gati cu Airfryer. Ea va prezinta, de asemenea, retete care arata versatilitatea aparatului astfel incat puteti gati pe gratar, coace si chiar rumeni mancare mai sanatoasa, mai rapid si mai comod.
Capacitate de gatire mare pentru toate retetele preferate

Control reglabil al timpului si temperaturii 

Cronometrul sau integrat va permite sa presetati durate de preparare de pana la 30 de minute. Functia de oprire automata include un indicator sonor "gata". Controlul temperaturii complet reglabil va permite sa presetati cea mai buna temperatura de preparare pentru alimentele dvs. de pana la 200 de grade. Bucurati-va de cartofi prajiti aurii, gustari, pui, carne si mult mai multe, toate preparate la durata si temperatura corecte pentru cele mai bune rezultate!
Performanta de putere inalta pentru rezultate de preparare rapide 

Este usor de curatat si emana mai putine mirosuri decat friteuzele obisnuite

Sertarul detasabil cu invelis neaderent si cosul pentru alimente sunt lavabile in masina de spalat vase pentru o curatare usoara. Philips Airfryer cu tehnologia Rapid Air va salveaza pe dvs. si casa dvs. de mirosul de ulei prajit, in comparatie cu o friteuza obisnuita.

Caracteristici

Putere 1425 W
Capacitate maxima de ulei 2.2 l
Capacitate 0.8 kg

Altele

Altele Indicator luminos
Sistem anti-alunecare
Sistem de stocare a cablului
Termostat
Timer
Dimensiuni (D x H x W) 287 x 315 x 384 mm
Culoare Alb
Greutate 7 kg
Lungime cablu alimentare (m) 0.8

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.