Tefal Friteuza ActiFry Genius FZ760030, 1.2 kg, afisaj LCD, 1350 W, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Friteuza ActiFry Genius FZ760030, 1.2 kg, afisaj LCD, 1350 W, alb de la Tefal

Tehnologia Dual Motion

Reprezinta combinatia exclusiva intre difuzia de aer fierbinte si amestecarea usoara a ingredientelor in timpul prepararii fara sa fie nevoie sa agiti aparatul sau sa monitorizezi procesul de gatire.

Gateste cu mai putin ulei sau chiar deloc*

ActiFry Genius pastreaza toate valorile nutritive, fara a arde sau a usca preparatul, indiferent daca gatesti  ingrediente proaspete sau inghetate.

*Unele preparate nu necesita adaos de ulei

9 programe automate

Cartofi prajiti, gustari prajite sarate/dulci, rulouri, chiftele din carne si legume, deserturi si 2 setari inovative: “Meniu Complet" si program tip Wok si Preparate Internationale.

 

Confortabil si usor de utilizat

Afisarea pe ecran a ingredientelor permite o gatire extrem de convenabila, prin pregatirea simultana a diferitelor ingrediente (intr-o singura etapa), pentru sesiuni de gatire eficiente.

Usor de curatat

Capacul, vasul si paleta sunt detasabile si pot fi spalate la masina de spalat vase.

 

Temperatura ajustabila

Termostatul permite setarea percisa a temperaturii de la 70°c la 220°c pentru a obtine rezultatele pe care ti le doresti.

O varietate de retete

O carte de bucate este inclusa in pachet si mai mult de 300 de retete sunt disponibile in aplicatia MyActiFry, cu peste 150 de retete pentru cele 9 setari automate

 

Mirosul de ulei este aproape inexsitent

ActiFry Genius nu emana miros de ulei datorita tehnologiei de gatit cu aer.

Cronometru de pana la 60 de minute

Poti seta timpul optim pentru a gati retetele tale preferate, datorita modului manual care permite setarea acestuia pana la 60 de minute.

 

Capac din sticla transparenta

Monitorizeaza preparatul cu usurinta prin capacul din sticla transparenta.

 

Caracteristici

Capacitate alimente (Kg) 1.2
Capacitate ulei (l) 0.014
Capac Cu fereastra pentru vizualizare
Cuva Da
Afisaj Ecran LCD
Termostat reglabil Da
Interval de reglare a temperaturii (grade C) 70°c la 220°c
Functii si optiuni Tehnologie ActiFry, moduri de gatit (cartofi prajiti, gustari prajite sarate/dulci, rulouri, chiftele de carne si legume, pui, deserturi, si 2 setari inovative: “Meniu complet" si program tip wok si preparate internationale)
Caracteristici tehnice
Putere (W) 1350
Culoare Alb

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.