Friteuza aer cald TEFAL Ultra Fry Digital EY111B15, 8 programe, capacitate 4.2L, temperatura ajustabila, timer 60 minute, Gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Friteuza aer cald TEFAL Ultra Fry Digital EY111B15, 8 programe, capacitate 4.2L, temperatura ajustabila, timer 60 minute, Gri de la Tefal

Friteuza aer cald TEFAL Ultra Fry Digital EY111B15, 8 programe, capacitate 4.2L, temperatura ajustabila, timer 60 minute, Gri

 

Prepara o varietate de retete rapid si usor cu o cantitate minima de ulei

Cu friteuza cu aer cald Tefal Ultra Fry poti prepara retete delicioase si sanatoase simplu si rapid, folosind o cantitate minima de ulei datorita celor 8 programe presetate ce nu necesita preincalzire. Friteuza dispune de o capacitate suficient de mare pentru intreaga familie si ofera functii avansate pentru o utilizare usoara in fiecare zi.

 

Friteuza Tefal Ultra Fry Digital: Gateste rapid si cu o cantiate minima de ulei

Prepara retete delicioase pe placul tuturor, folosind o cantitate minima de ulei cu friteuza cu aer cald Tefal Ultra Fry Digital. Aceasta nu are nevoie de preincalzire, ideala pentru atunci cand vrei sa prepari rapid o masa delicioasa si sanatoasa. Friteuza garanteaza rezultate crocante indiferent de reteta datorita celor 8 programe presetate, inclusiv programe pentru cartofi prajiti, prajituri, pizza, paine toast, pui, carne, fructe de mare si peste. Bucura-te de o capacitate mare, ideala pentru intreaga familie si de o varietate de functii avansate precum: temperatura ajustabila si timer de pana la 60 de minute. Designul sau intuitiv si modern ofera o utilizare usoara in fiecare zi.

 

 

Gatire rapida

Gateste retete delicioase simplu si rapid, fara preincalzire.

Tehnologie cu aer cald

Aceasta garanteaza rezultate perfecte, crocante, de fiecare data.

Retete sanatoase

Prepara retete delicioase si sanatoase cu o cantitate minima de ulei. Ultra Fry foloseste cu 99% mai putina grasime adaugata fata de o friteuza clasica.

Temperatura ajustabila

Ajusteaza temperatura de gatire pana la 200°C pentru rezultate perfecte, indiferent de ingredient.

Versatil

8 programe presetate ofera o varietate de retete delicioase, preparate rapid, disponibile la o simpla apasare de buton: cartofi prajiti, prajituri, pizza, paine toast, pui, carne, fructe de mare si peste.

 

Economiseste spatiu

Cu friteuza Tefal Ultra Fry Digital vei economi spatiu in bucataria ta, aceasta fiind inlocuitorul perfect pentru o varietate de alte aparate.

Timer

Bucura-te de confort sporit in utilizare datorita timerului de pana la 60 de minute.

Usor de utilizat

Interfata digitala ofera o utilizare usoara si intuitiva.

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip friteuza Cu aer cald
Numar cosuri 1
Tip alimentare La retea
Capacitate ulei 4.2 l
Capacitate mancare 4.2 Kg
Tip panou de comanda Digital
Numar programe 8
Interval temperatura 0 - 200 ºC
Functii de siguranta Oprire automata Protectie supraincalzire Indicator luminos Baza anti-alunecare
Caracteristici speciale Timer Rezervor ulei detasabil
Culoare Gri
Continut pachet 1 x Friteuza
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.