Tefal Friteuza Actifry Nutritious & Delicious AH900036, 1400 W, 1.5 kg, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Friteuza Actifry Nutritious & Delicious AH900036, 1400 W, 1.5 kg, alb de la Tefal

POARTA CATRE SANATATEA NOASTRA!!!

Un concept special elaborat de TEFAL, inspirat de idea unei alimentatii sanatoase si in acelasi timp gustoase, creat in scopul pastrarii calitatilor nutritive ale produselor si sa aduca satisfactia in urma alimentatiei sanatoase. Elaborat prin efortul comun al expertilor TEFAL si un grup de nutritionisti si specialisti in sfera alimentatiei sanatoase.

Este important sa ne hranim moderat, echilibrat, DELICIOS.... SI GUSTOS !!!

Varietate de retete mai mare pentru un bun echilibru in alimentatie – puteti gati cartofi prajiti, carne, legume, dulciuri.

 

Alegerea metodei corecte de preparare a hranei este de o importanta deosebita pentru valorile nutritive si energetice ale acesteia. Alimentatia sanatoasa nu inseamna intotdeauna privari si hrana fara gust.

 

Nutritie: mai putina grasime, mai multa placere cu doar 3% grasimi: doar o lingura de ulei pentru 1.5 kg de alimente. Unele retete se pot gati si fara ulei.

Masurarea uleiului si a sarii - o lingurita ingenioasa de 2 cl pentru masurarea cantitatii de ulei si 0.5 g de sare  (beneficiile pentru sanatate validate de medici)

 

 

 

Tehnologia ActiFry combina pulsul de caldura cu circularea optimizata a aerului cald pentru a da acea senzatie de crocant.

 

 

 

 

Elementele detasabile se pot spala in masina de spalat vase

 

 

 

Tava automata pentru amestecare cu paleta de amestecare cu invelis ceramic.

Durata de viata 10 ani

Rezistenta la zgarieturi si caldura

 

O noua paleta pentru amestecare

 

Caracteristici

 

Putere 1400 W

Capacitate 1.5 kg

Altele Bol cu invelis ceramic

Componente detasabile

Ecran LCD

Lingura 2 cl

Culoare Alb

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.