Friteuza Tefal ActiFry Express XL AH9500, 1400 W, 1.5 kg, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Friteuza Tefal ActiFry Express XL AH9500, 1400 W, 1.5 kg, Alb de la Tefal

Sanatos si delicios


Cu Tefal Actifry  gatesti un meniu variat,  gustos si sanatos pentru intreaga familie. Preparatele isi vor pastra proprietatile nutritive, indiferent ca vei gati deliciosii cartofi prajiti , legume, peste sau carne, totul cu doar o lingura de ulei.


Datorita tehnologiei patentate Actifry, prin care caldura este uniform pulsata si distribuita in interiorul friteuzei, mancarea va fi crocanta si sanatoasa in acelasi timp.

Doar 3%** grasimi


Doar 1 lingura de ulei pentru pentru cartofi prajiti crocanti si deliciosi si multe alte preparate. Doar 3%** grasimi pentru 1,5 kg de cartofi prajiti. ** 1.5 kg cartofi proaspeti taiati la grosimea de 10 x 10 mm, pana cand pierd 52% din greutate, cu 20 ml ulei

 

Capacitate


Capacitate de 1.5 kg, potrivita pentru 6 persoane.

Versatilitate


Descopera retete delicioase, de la aperitive usoare, la deserturi sofisticate. O cantitate foarte mica de ulei pentru mese gustoase si sanatoase. Poti gati si multe alte ingrediente cum ar fi carne sau peste. Este perfect chiar si pentru deserturi.

 

Pana la 30% mai rapid*** decat modelul original Actifry, poate gati cartofi prajiti perfect rumeniti si crocanti in mai putin de 30 de minute cu doar 1 lingura de ulei

 

Control electronic al temperaturii  pentru a evita pierderea de caldura in zona de gatit. Temperatura maxima a debitului de aer mai mare decat inainte (180°C vs. 170°C) *** Comparativ cu 1 kg cartofi proaspeti taiati la grosimea de 10x10mm, prajiti in modelul original  ActiFry 1 kg.

 

Usor de curatat


Partile detasabile sunt compatibile cu masina de spalat vase (capac, paleta, cuva).

 

Usor de utilizat


Fara preincalzire, amestecare automata in timpul procesului de gatit.

 

Capac transparent


Pentru a monitoriza cu usurinta prepararea alimentelor.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Putere 1550 W
Capacitate maxima de ulei 0.014 l
Capacitate 1.5 kg


ALTELE

Altele: Oprire automata Timer
Culoare Alb

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.